u 42. godini!

Slavna ljepotica uz pomoć sićušnog bikinija otkrila sretne vijesti, nakon ljubavnih brodoloma usrećio ju je 15 godina mlađi!

Sienna Miller Sienna Miller Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller - 2 Sienna Miller - 3 Sienna Miller - 4 Sienna Miller - 1 Oli Green, Sienna Miller Sienna Miller i Oli Green - 2 Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant Sienna Miller i Oli Green - 4 Sienna Miller i Oli Green - 6 Sienna Miller +13 Sienna Miller Galerija

Sienna Miller snimljena je na odmoru s dečkom Olijem Greenom i kćeri Marlowe, a paparazzo fotografije otkrile su da je trudna.

Britanska glumica Sienna Miller u slatkom je iščekivanju svojeg drugog djeteta.

Trudnoću je dosad uspješno skrivala, no sada su je paparazzi snimili na odmoru u St. Tropezu, gdje je u minijaturnom bikiniju pokazala trudnički trbuh.

Slavna 41-godišnjakinja čeka dijete s 15 godina mlađim dečkom, manekenom Olijem Greenom, a na odmoru im se pridružila i njezina desetogodišnja kći Marlowe, koju je dobila u vezi s glumcem Tomom Sturridgeom.

Glumica još nije potvrdila sretne vijesti, no o njezinoj trudnoći raspisali su se svi svjetski mediji, a časopis People objavio je i njezine novije fotografije u bikiniju, na kojima se jasno vidi poveći trbuh.

Sienna iza sebe ima niz ljubavnih brodoloma i troje propale zaruke.

Nedavno je prvi put progovorila o raskidu zaruka s Lucasom Zwirnerom i pritom nije krila kako se osjeća.

"Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", izjavila je za časopis DuJour.

Prije Lucasa bila je zaručena za Judea Lawa, kao i za oca svoje kćeri Toma Sturridgea.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Posada jahte Jeffa Bezosa - 1 Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Posada jahte Jeffa Bezosa - 3 Posada jahte Jeffa Bezosa - 4 +30 Posada jahte Jeffa Bezosa - 5 Zanimljivosti Pogledajte što je osoblje jahte Jeffa Bezosa radilo nakon njegova odlaska iz Hrvatske, uhvaćeni su u razuzdanim trenucima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene