imaju i troje djece

Naš poznati par zaljubio se na radnom mjestu, vjenčali su se nakon 6 mjeseci, a u rijetkom izlasku pokazali su da ljubav još cvjeta!

Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Vanesa Pandzic/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +11 Goran Bogdan, Jovana Stojiljković i Helena Minić Matanić Galerija

Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić u sretnom su braku od 2014. godine i imaju troje djece, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Premijera predstave "Subota, nedjelja i ponedjeljak" okupila je brojna poznata lica u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, a došao je i jedan domaći par koji nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Glumica Helena Minić Matanić (44) i redatelj Dalibor Matanić (48) u rijetkom zajedničkom pojavljivanju spremno su pozirali okupljenim fotografima te su nasmijani i zagrljeni pokazali da ljubav među njima još cvjeta.

Zgodna Helena bila je i pravi mamac za poglede u uskoj kožnoj haljini koja je istaknula njezine zanosne obline.

Helena i Dalibor zaljubili su se radeći na predstavi "Thelma & Louise", a nakon samo 6 mjeseci veze stali su pred oltar. Vjenčali su se 6. prosinca 2014. godine u crkvi Sv. Foške blizu Vodnjana.

U braku su dobili i troje djece, kćer Lolu (7) te sinove Maxa (5) i Nea (3). Dalibor često Heleni posvećuje romantične objave na društvenim mrežama, a u zadnjoj se pohvalio da je dobila nagrada za najbolju glumicu sezone u HNK Varaždin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Matanic (@dalibormatanic)

"Moj primjer i ta ljubav koja mi se dogodila s njim mi je pokazala da ne postoje granice, ni svemir nije granica svega toga i za takvu ljubav sam spremna apsolutno sve napravit", izjavila je jednom prilikom Helena u In Magazinu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Luciana Barroso - 2 Matt Damon i Luciana Barroso - 3 Matt Damon i Luciana Barroso - 4 Matt Damon i Luciana Barroso - 1 +10 Matt Damon i Luciana Barroso - 5 Celebrity Ni poslije 20 godina ne može skinuti pogled sa svoje lijepe supruge koju je upoznao na pomalo smiješan način!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Medved - 2 Maja Medved - 1 Maja Medved - 13 Maja Medved - 12 +23 Maja Medved - 11 Celebrity Maja Medved napustila je MasterChef, ali njezina životna priča prava je inspiracija: ''Lagala bih kada bih rekla da...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene