Neki su bome hrabri!

Glumačke zvijezde otkrile koliko su daleko spremni otići zbog ljubavi: "Moj primjer je ta ljubav koja mi se dogodila s njim"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Romansa o tri ljubavi - 1 Predstava Romansa o tri ljubavi - 2 Predstava Romansa o tri ljubavi - 3 Helena Minić Matanić Amir Bukvić Helena Minić i Dalibor Matanić Helena Minić Matanić (FOTO: Duško Marušić/Pixsell) Helena Minić Matanić, IN magazin - 3 Helena Minić Matanić, IN magazin - 5 Helena Minić Matanić (Foto: Anamaria Batur) +5 Helena Minić Matanić (Foto: John Pavlish) Galerija

Što su to naša poznata glumačka imena spremna učiniti i što su najluđe učinili zbog ljubavi? Odgovor na ova pitanja doznali smo u razgovoru s Helenom Matanić, Amarom Bukvićem i Perom Juričićem, glumačkom postavom predstave "Romansa o tri ljubavi".

"Romansa o tri ljubavi" Antuna Šoljana doživjela je brojne izvedbe različitih domaćih kazališta, no njezina tematika i dalje je neiscrpna inspiracija. Zato se iste uhvatila glumica Marina Kostelac u svojem Max teatru.

Pogledaj i ovo Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić imaju i troje djece Naš poznati par zaljubio se na radnom mjestu, vjenčali su se nakon 6 mjeseci, a u rijetkom izlasku pokazali su da ljubav još cvjeta!

"Govori o ljubavi, o toj nekoj našoj čežnji da budemo voljeni, da volimo i da ta ljubav bude nešto posebno", pojasnila je Marina.

Upravo ljubavna dilema "pasti ili ne pasti“ muči Helenin lik, Gospu, čiji je suprug u Križarskom ratu, dok ljubavi gladan vitez kuca na njezina vrata.

"I ona je sa svojom služavkom ostavljena kući i s kapelanom zaduženim da je čuva, zato što joj je muž stavio pojas nevinosti, što znači da je apsolutno morala biti zaštićena od bilo kakvih napasti ili pomisli bilo čega drugoga osim vlastitog muža", otkrila je Helena Minić Matanić.

Uloga Viteza pripala je Amaru Bukviću, koji ju je, priznaje, čekao cijeli život, dok je Pero Juričić, uživao po treći put u karijeri tumačiti svećenika.

"On se pravi kao da ne smiju oni ulaziti u te intimne veze, a zapravo sve radi da im život uljepša jer život ima tako tek smisla kad se dogodi ljubav", zaključio je Pero.

Za naše je glumce ta fatalna emocija pokretač najluđih odluka u privatnom životu.

"Ja sam otišao s osobom koju faktički nisam poznavao na putovanje izvan zemlje brodom, na krstarenje 15 dana i to je bila win, win situacija ili ćemo se vratit kao par ili posvađani", otkrio je Amar Bukvić.

"Za ljubav, najdalje što mogu. Moj primjer i ta ljubav koja mi se dogodila s njim mi je pokazala da ne postoje granice, ni svemir nije granica svega toga i za takvu ljubav sam spremna apsolutno sve napraviti", priznala je Helena.

"Zapravo sam bio pred rastavom i bili smo u takvim nekakvim hladnim odnosima na toj plaži, sve službeno, jer su bila i djeca. U jednom je momentu zahladilo, ona je izašla iz mora "joj kako mi je zima“, a ja sam pokupio sve ručnike u krugu od 20 metara, tuđe, te je omotao u te ručnike. Na kraju sam čuo od nje da je to nešto najljepše što joj se dogodilo u životu", ispričao je Pero.

Ovoj romantičnoj postavi na predstavi se zanimljivim slučajem pridružila i obitelj Gobac. Davor kao autor songova, a njegova supruga Deana kao koreografkinja.

"Mi smo u nevoljama što se tiče prostora i skladišta naših kostima i tu dolazi Davor Gobac koji nam je ustvari ustupio dio kuće u kojem skladištimo kostime", izjavila je Marina.

U romansi koja će vas nasmijati, ali i rasplakati u isto vrijeme, možete uživati u Lisinskom 28. listopada ili u Zaprešiću tijekom kazališnog tjedna u studenom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene