U kućnom izdanju

Tiha patnja brojnih muškaraca fotkala se bez trunke šminke, ni vjerni fanovi nisu je prepoznali: ''Tko je ovo?''

Megan Fox - 1 Megan Fox - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 Megan Fox - 7 Megan Fox - 6 Megan Fox - 4 Megan Fox - 1 +24 Megan Fox - 6 Galerija

Jedna od najpopularnijih svjetskih glumica objavila je fotografiju u ležernom izdanju, a brojni fanovi zamijenili su je s poznatom reality zvijezdom.

Američka glumica Megan Fox iznenadila je pratitelje s novom fotografijom na kojoj nije nosila ni trunku šminke.

Pozirala je u kupaonici, pokazala svoju novu boju kose te čisto lice koje je odmah pokupilo samo komplimente u komentarima.

Megan je na fotografiji nosila crni sportski grudnjak te kariranu pidžamu, a pokazala je i svoje tetovaže i uzak struk.

''Samouvjerena žena koja se ne krije iza šminke'', ''Ovo je ona i prirodno je prekrasna'', ''Obožavam ovu fotku. Toliko je stvarna'', pisali su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Međutim, bilo je i onih koje je fotografija zbunila, a neki su ju i kritizirali te usporedili s Kim Kardashian.

''Tko je ovo?'', ''Umjetna inteligencija ponovno radi svoje'', ''Prošao sam fotku i mislio da je Kim'', pisali su joj.

Megan bez šminke mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

A njeno lice već je neko vrijeme tema javnosti jer svi primjećuju koliko se izmijenila. Napućene usne, istaknute jagodice i vidljive zategnute bore oko očiju mnoge su šokirale, a neki od korisnika interneta i njezinih obožavatelja za njezinu su promjenu okrivili repera Machine Gun Kellyja s kojim je prekinula zaruke prošlog mjeseca.

Pogledaji ovo Megan Fox - 5 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

No dok neki spominju Machinea koji ju je uvukao u punk-fazu kao krivca, drugi krive njezinu želju da zauvijek ostane mlada. Ali prije nekog vremena glumica je i sama priznala da zapravo boluje od ozbiljnog poremećaja. Tjelesni dismorfni poremećaj ozbiljan je sindrom zbog kojeg se glumica vidi drukčije nego što stvarno izgleda, a zbog čega se podvrgava raznim zahvatima koji joj, sudeći po novijim fotografijama, samo štete.

Pogledaji ovo Brian Austin Green i Noah Green Zanimljivosti Maleni sin bivšeg slavnog para posvuda nosi haljine, a sada su procurile uznemirujuće tvrdnje i pravi razlog koji se krije iza toga?

Inače, Megan i Machine bili su zajedno od 2020. godine, a 2022. godine pristala je udati se za njega. Zbog glazbenika je Megan pokrenula i razvodnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +26 Salma Hayek - 4 Celebrity Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 +26 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene