"Nakupina pozitivne energije!"

Naš plesač zablistao je kao najseksi baka na Balkanu: "Ja sam malo kratkovidna, ali izgledaš mi kao lijepa žena ovako!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat Luciano Plazibat - 3 Luciano Plazibat - 2 Luciano Plazibat - 4 Luciano Plazibat - 1 Luciano Plazibat kao Neda Ukraden - 26 Luciano Plazibat kao Neda Ukraden - 25 Luciano Plazibat kao Neda Ukraden - 24 Luciano Plazibat kao Neda Ukraden - 23 Luciano Plazibat kao Neda Ukraden - 22 +20 Luciano Plazibat kao Neda Ukraden - 21 Galerija

Luciano Plazibat se u sedmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" uspješno transformirao u Nedu Ukraden.

Luciano Plazibat je u šestoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato odnio pobjedu svojom transformacijom u legendarnog Dinu Dvornika, a za sedmu emisiju gljiva mu je dodijelila transformaciju u Nedu Ukraden.

"Neda je izvođač kojeg sam ja slušao kroz cijeli život, kada smo išli na te osmaške večeri, srednja škola, nekako smo uvijek slušali Da se nađemo na pola puta, na Balkanu... Ja volim Nedu, znam sve pjesme, ali ta moda se ne treba vratiti. Ja ću je nosit kao da je najseksi na svijetu. Trudit ću se biti u ulozi.

Pogledaji ovo In Magazin: Luciano Plazibat - 4 inMagazin Evo što je zbog Dina Dvornika napravio naš sve popularniji influencer: ''Pošto je Dino u pitanju, rekao sam neka bude sve kako treba...''

"Do suza si me nasmijao. Znaš što si ti? Ti si jedna nakupina pozitivne energije, ne znam kako da se drugačije izrazim. Pravi si dokaz što je ovaj show, ti si radost, sreća!", poručio mu je Mario Roth.

"Nedo, zablistali ste kao zvijezda, najsjajnija na estradnom nebu, kao neka Tina Turner. U svakom slučaju bilo je izuzetno zabavno", priznao je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat Celebrity Ovaj video poznatog Hrvata ima više od 2 milijuna pregleda, evo što je toliko zabavilo njegove pratitelje!

"Prvo kad si izašao gledam gdje je Luciano, fascinantna maska te sakrila skroz. Da nema ovih nogu, ne bih uopće pomislila da si to ti. Štoviše, malo sam kratkovidna, ali izgledaš kao lijepa žena odavde! Ne mogu reći da si Nedu dobio vokalom, ali dobio si ono nešto. Imaš onaj neki faktor, ali moram primijetiti od početka emisije da svi sjajite. Veliki aplauz i za tebe Luciano, i za sve" dodala je Minea.

"Bio si stvarno odličan, napravio si show! Maksimalno, Neda kao Neda, ona se ne da godinama, sa scene, traje, a nadam se da ćeš i ti trajati barem upola njene karijere. To ti želim od srca", poručio mu je Enis Bešlagić.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene