Velike su vjernice

Nina Badrić raznježila pratitelje rijetkom fotografijom s mamom Milom, zajedno su bile u Međugorju

Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 3 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić s majkom Milom Mila Badrić Nina i Mila Badrić - 4 Nina i Mila Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama +25 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić ovog je vikenda posjetila Međugorje s mamom Milom, a na Instagramu je podijelila i neke njihove fotografije koje su raznježile pratitelje.

Pjevačica Nina Badrić ne krije da joj vjera puno znači u životu i često posjećuje Međugorje, a sada je sa sobom povela i svoju majku Milu.

Pjevačica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju ispred kipa Djevice Marije, a mama ju je ljubila u obraz.

''Dan koji se pamti to je poljubac njen'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

''Sve na svijetu'', ''Koje ljepote'', ''Duša draga'', ''Majka nešto najljepše'', pisali su joj pratitelji.

U posljednje vrijeme Nina je često s mamom Milom, a sa svojim pratiteljima također voli podijeliti njihove zajedničke trenutke.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbog Baby Lasagne zaplesala nasred ulice, pogledajte kakvu mu je podršku poslala!

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Pogledaji ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 Celebrity Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 9 Ana Gruica Uglešić - 8 Ana Gruica Uglešić - 7 +29 Ana Gruica Uglešić - 6 Celebrity Splitska glumica u mini haljini pokazala brutalne noge, mukotrpan rad u teretani itekako joj se isplatio!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene - 9 Princeza Charlene - 7 Princeza Charlene - 3 Princeza Charlene - 4 +26 Princeza Charlene - 5 Celebrity Godinama je prati nadimak najtužnije princeze, ali najnovije fotografije daju naslutiti da se nešto promijenilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene