Često je tamo

Nina Badrić posjetila Međugorje u omiljenom društvu i fotografijama oduševila poznate Hrvatice: "Neprocjenjivo!"

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić s majkom Milom Mila Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić i Leonarda Boban s prijateljicama Nina Badrić - 5 Nina Badrić +20 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić je na društvenim mrežama objavila fotografije iz Međugorja, gdje je otišla sa svojom mamom.

Pjevačica Nina Badrić ne krije da joj vjera puno znači u životu i često posjećuje Međugorje, a sada je sa sobom povela i svoju majku Milu.

Pjevačica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa svetišta i video u kojem je pokazala kako su se penjale na brdo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Objavom je oduševila brojne poznate Hrvatice, uključujući Mariju Husar Rimac, Pamaelu Ramljak i Jelenu Leku koje, su joj u komentarima uputile emotikone srca i ruku koje mole.

"Neprocjenjivo, jer majke su sve", "Imaš predivnu majku", "Bravo Nina i mama", još su neki od komentara Nininih oduševljenih pratitelja.

Po dolasku u Međugorje, Nina je na Instagramu opisala i kako se tamo osjeća, citirajući Ivu Andrića.

"Kad dođem u Hercegovinu, brže hodam, lakše dišem i bolje mislim", napisala je pjevačica uz selfie iz prirode, na kojem je obasjava sunčeva svijetlost, a za svoj izgled dobila je brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Nina je nedavno u IN magazinu izjavila kako joj vjera daje najveću snagu.

''Ja ti se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja'', ispričala je pjevačica.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Pogledaji ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Celebrity Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Pogledaji ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 Celebrity Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +31 Eva Longoria Celebrity Rizična haljina iznevjerila ju je u najgorem mogućem trenutku, paparazzi su samo čekali da pokaže više nego što je htjela!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +15 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Ivan Turudić snimljen u šetnji sa suprugom, nismo ih vidjeli zajedno otkako su procurile njegove poruke s Josipom Rimac

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene