"Di si lipa?"

Ivan Turudić snimljen u šetnji sa suprugom, nismo ih vidjeli zajedno otkako su procurile njegove poruke s Josipom Rimac

Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Josip Moler/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +9 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Galerija

Ivan Turudić prošetao je centrom Zagreba sa suprugom Tatjanom Pavelić Turudić.

Sudac Ivan Turudić u ponedjeljak će preuzeti dužnost glavnog državnog odvjetnika, a ovog vikenda snimljen je u društvu supruge Tatjane Pavelić Turudić.

Par je zajedno prošetao popularnom zagrebačkom špicom, a u stopu ih je pratio i zaštitar u odijelu. Turudić i supruga na špici su susreli i poznanike, s kojima su se pozdravili i porazgovarali, a primijetili su i fotografe, no čini se da im nisu zasmetali.

Turudićeva supruga je liječnica i radi kao ginekologinja u bolnici Sveti Duh. Par zajedno ima dvoje djece, sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju. Oboje Turudićeve djece studirali su u Americi te su se nakon zavrpetka fakulteta vratili u Hrvatsku.

Podsjetimo, Turudić se ranije ove godine našao u fokusu javnosti kad su procurile poruke koje je razmjenjivao s bivšom gradonačelnicom Knina Josipom Pleslić, nekoć Rimac.

"Di si radosti", oslovila je Josipa Ivana u jednoj od poruka u kojima su dogovarali susrete, a on je njoj pisao: "Di si lipa".

Turudić se od tada nije pojavljivao u javnosti sa suprugom, a prije ih se često moglo vidjeti zajedno na špici i na svečanim događanjima.

Pogledaji ovo Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

Pogledaji ovo Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Rimac u braku je s bivšim agentom SOA-e, on joj je drugi muž, a vjenčali su se brzo nakon njezina razvoda!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +31 Eva Longoria Celebrity Rizična haljina iznevjerila ju je u najgorem mogućem trenutku, paparazzi su samo čekali da pokaže više nego što je htjela!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb - 1 Koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb - 3 Koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb - 4 Koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb - 5 +33 Koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb - 6 Celebrity Tko su predvodnici kršćanske duhovne glazbe u Hrvatskoj? Imaju status rock-zvijezda, pune Arene i stadione, a neki su prije žarili domaćom scenom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene