Evo kako izgleda

Josipa Rimac u braku je s bivšim agentom SOA-e, on joj je drugi muž, a vjenčali su se brzo nakon njezina razvoda!

Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Grgo Jelavić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić +9 Josipa Čulina - 3 Galerija

Josipa Rimac promijenila je prezime u Pleslić nakon što se prošle godine udala za svojeg imenjaka i bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića.

Josipa Pleslić, nekoć Rimac, a djevojački Čulina, ovih je dana opet top-tema u domaćim medijima nakon što su isplivale poruke koje je razmjenjivala s novim glavnim državnim odvjetnikom Ivanom Turudićem.

Bivša gradonačelnica Knina oduvijek je izazivala zanimanje javnosti i svojim privatnim životom, u kojem joj, za razliku od političkog, u posljednje vrijeme cvjetaju ruže.

Pogledaji ovo Josipa Pleslić - 4 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

Josipa se u lipnju prošle godine udala za bivšeg agenta Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA-e) i svojeg imenjaka Josipa Pleslića.

Par se vjenčao na Opatu na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a mladoženja je na svojem profilu na Facebooku podijelio fotografije sa svadbenog slavlja.

Josip je inače Murteranin, ali živi u Zagrebu. U medijima ga se spominjalo kada je bio priveden sa svojom sadašnjom suprugom, a tada je predstavljen kao poduzetnik i otac blizanaca.

Josipi je ovo drugi brak. Za prvog muža Danijela Rimca udala se sa samo 20 godina, a tri godine kasnije zajedno su dobili i kćer Katju. Za njihov razvod doznalo se prošle godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Princ William Princ William - 1 +25 Princ William - 2 Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene