Komentirala i Matanića

Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Andrej Plenković - 3 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +19 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić osvrnula se na slučaj Dalibora Matanića pa je podijelila i svoja loša iskustva iz prošlosti.

Pjevačica Nina Badrić za Story je progovorila o seksualnom uznemiravanju žena te se osvrnula i na slučaj Dalibora Matanića, za kojeg je rekla da ga osobno ne poznaje, ali je pratila priču preko medija.

"Zaista je čudno da se o tome godinama glasno govori, da svi to nekako znaju, a da se još davnih dana nije prokazalo njega kao osobu koja uznemirava svoje suradnice. Koliko vidim u komentarima, i on je dobio 'simpatizere' nakon svoje pokajničke izjave, što smatram suludim. Nitko ne bi trebao iskazati empatiju prema osobi koja zbog svog položaja u društvu i moći koju ima na bilo koji način uznemirava suradnice", rekla je Nina pa je istaknula da je važno zlostavljače prijaviti policiji, ali i da je svjesna da je mnoge žene strah to napraviti iz raznih razloga.

Pogledaji ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Celebrity Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Zatim je progovorila i o svojim iskustvima.

"U ovome poslu kao ženi nitko mi nije čuvao leđa pa sam sama sebi morala biti čuvar i korektor. Mnogi su se očešali o mene jer su znali da me nema tko obraniti. Ipak, dobri me je Bog pripazio na mome putu, to sa sigurnošću mogu reći jer su se neke iznimno opasne situacije u kojima sam se našla uvijek okrenule na dobro. Susretala sam se na svome putu s različitim ljudima. I dobrim i onim lošima. Doživjela sam puno puta ucjene, nepravde i zastrašivanja moćnih muškaraca. U životu sam, nažalost, upoznala i psihopate u pravom smislu te riječi koji su me pokušali psihički ili emocionalno zlostavljati. Zapravo, ispravnije je reći slomiti. Nažalost, to su redom bili muškarci koji su demonstrirali svoju silu u danom trenutku", ispričala je Nina.

Pogledaji ovo Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Dodala je i kako se susrela s brojnim neugodnim muškarcima tijekom nastupa, pogotovo 90-ih godina, kada je bila na početku karijere.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić +25 Ana Gruica Uglešić Celebrity Ana Gruica pokazala 14 godina mlađu sestru, na koju ne može biti ponosnija: "I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +28 Nives Celzijus - 1 Celebrity Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene