"otac plače"

Ana Gruica pokazala 14 godina mlađu sestru, na koju ne može biti ponosnija: "I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda"

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Bozidar Vukicevic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 4 Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 5 +19 Ana Gruica i Boran Uglešić - 1 Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je fotografiju s vjenčanja svoje sestre Petre, koja se udala u New Yorku.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (41) na društvenim mrežama otkrila je da se udala njezina 14 godina mlađa sestra Petra.

Vjenčanje se odvilo u New Yorku, gdje Petra živi, a obitelj je sve pratila iz Splita, preko videa.

Pogledaji ovo Ana Gruica Uglešić Celebrity Splitska glumica u haljini s otvorima na pravim mjestima ponosno pokazala isklesano tijelo, vidi se da ne izlazi iz teretane!

"Dragi Petra i Sonny, gledamo vas preko oceana, no s vama smo u mislima i željama. Želimo vam sretan i ispunjen život, kojim god putem da odaberete kročiti skupa. I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda... Sretno, sestro, bila si prekrasna", napisala je Gruica uz fotografiju svoje sestre i njezina novopečenog supruga koju je objavila na svojem profilu na Instagramu, a u pričama je pokazala i kako je s obitelji pratila vjenčanje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Online vjenčanje direktno iz NY vijećnice. Ajde neka smo i to doživjeli. Sretno, sestro, otac plače kao i obično", poručila je Ana uz snimke, a prizore koje je podijelila možete pogledati i u našoj galeriji.

Ana ima i stariju sestru Josipu, koju je također jednom prilikom pokazala na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Ana Gruica inMagazin Ana Gruica Uglešić o odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem: ''Znam se šaliti i reći, ako želite raditi posao neopterećeno...''

Glumica je inače u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prošle godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac Josipa Lisac - 11 Josipa Lisac - 5 Josipa Lisac - 2 +25 In Magazin: Josipa Lisac - 8 Celebrity Josipa Lisac nakon 36 godina vratila se u grad uz koji je vežu lijepe uspomene: "Šteta što niste došli i prije!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene