jedna od najzgodnijih Hrvatica

Splitska glumica u haljini s otvorima na pravim mjestima ponosno pokazala isklesano tijelo, vidi se da ne izlazi iz teretane!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Josip Regović/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić i Lana Pavić Ana Gruica - 1 Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Ana Gruica i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić - 2 +20 Ana Gruica Uglešić - 3 Galerija

Ana Gruica Uglešić pohvalila se rezultatima napornog vježbanja u haljini koja je otkrila njezino isklesano tijelo.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (41) pobrinula se da ne prođe neopaženo na modnoj reviji brenda ELFS u Zagrebu, koja je okupila brojna poznata lica.

Gruica je za tu prigodu odabrala dugu i pripijenu ljubičastu haljinu koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru, dok su izazovni otvori istaknuli i njezin dekolte te isklesane trbušnjake.

Pogledaji ovo Ana Gruica - 2 Celebrity Splitska glumica u seksi donjem rublju puhala svjećice na torti, većina nikad ne bi pogodila koji rođendan slavi!

Društvo na reviji pravila joj je bivša misica i bliska prijateljica Lana Pavić, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Ana je posvećena tjelovježbi tijekom cijele godine, što se i vidi na njezinoj besprijekornoj figuri, a ima i diplomu Kineziološkog fakulteta.

Pogledaji ovo Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

Glumca je od prošle godine u braku sa psihijatrom Boranom Uglešićem, s kojim je prije toga bila u vezi od 2017., a ljubav im se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva. Gruica s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene