prezgodna!

Splitska glumica u seksi donjem rublju puhala svjećice na torti, većina nikad ne bi pogodila koji rođendan slavi!

Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 3 Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 4 Ana Gruica i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 9 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 8 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 3 +19 Ana Gruica Uglešić - 1 Galerija

Ana Gruica javila se na svom Instagramu novom zavodljivom snimkom pa otkrila da slavi 41. rođendan, svjećice je puhala u donjem rublju.

Splitska glumica Ana Gruica na svom je Instagramu objavila novi videozapis te otkrila da slavi 41. rođendan.

Među sjedalima u kazalištu, Gruica je sjedila u seksi donjem rublju, a u ruci je držala tortu te puhala svjećicu. U opisu je otkrila da ulazi u peto desetljeće, ali da se tako uopće ne osjeća.

''Ono kad slaviš 40+ (sad ću kao početi skrivati godine jer kao nigdje ne piše koliko imam), a misliš da je 20+! Sretan mi 41. rođendan!'' napisala je.

''Tebi su godine samo broj, predivna si'', ''Sretan rođendan, lipoto'', ''Ženo, respect!'' pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Na svojoj priči pokazala je i kakav je poklon dobila od supruga Borana Uglešića koji joj je čokoladnu tortu i veliki buket cvijeća uručio s njezinim sinom Maratom.

Podsjetimo, prošlog ljeta Ana se udala za uglednog psihijatra a njihova svadba privukla je veliku pozornost javnosti. Boran je zbog glumice zatražio i dobio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane. Vezu su započeli 2017., a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović +26 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća Aleksandre Prijović u Belom Manastiru gdje je odrasla, njezina majka i dalje ondje živi

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 +27 Indira Levak - 1 Celebrity Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene