"Divna familija"

Ana Gruica pokazala lijepe sestre, koje inače nemamo priliku vidjeti: "Nije poanta ove objave praviti se važna''

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić/Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić sa sestrama Ana Gruica Uglešić sa sestrama Ana Gruica Uglešić sa sestrama - 1 Ana Gruica Uglešić sa sestrama - 2 Ana Gruica Uglešić sa sestrama - 3 Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 4 +25 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Galerija

Ana Gruica Uglešić pokazala je sestre Josipu i Petru, koje inače ne viđamo često u javnosti pa dobila niz komplimenata i lijepih komentara.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić podijelila je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu trenutke obiteljskog slavlja, točnije s krizme njezina nećaka, pa pokazala i sestre, koje nemamo priliku često vidjeti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

Ana je objavila niz fotografija i emotivnih videa u objavi i u pričama na Instagramu, pa dobila niz komplimenata na njihov račun.

"Ponosni. Matej krizmanik. Tetkino zlato ušlo u svijet odraslih", napisala je Ana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Divna familija", "Divni ste", "Zgodna", "Predivna" napisali su joj u komentarima.

Ana je tako objavila i fotografije na kojima pozira sa svoje dvije sestre, starijom Josipom i mlađom Petrom, koje inače ne pokazuje često. U jednoj od ranijih objava čestitala je roditeljima Špiri i Silvani 42. godišnjicu braka pa tom prilikom otkrila i koliko joj obitelj znači.

"Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42 godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri", napisala je tada Ana.

Glumica je inače u sretnom braku s Boranom Uglešićem od 2018. godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner +13 Kendall Jenner Celebrity Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene