''da su znali tko je ona...''

Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 Nina Badrić/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 2 Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 1 Nina Badrić 2015. godine - 6 Nina Badrić i Andrej Plenković - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić Nina Badrić - 7 Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 +23 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić s pratiteljima je podijelila zamolbu turista, a ona je cijeli događaj snimila i postavila na društvene mreže.

Naša pjevačica Nina Badrić često na Instagramu objavljuje svoje fotografije i videe, koji u najmanju ruku oduševe pratitelje, ali ovoga puta napravila je drukčiji potez. 

Naime, šetajući se Zagrebom sa svojim psom, Nina je naišla na turiste koji su je zamolili da se uslikaju s njezinim bijelim čupavcem. 

Pogledaji ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Celebrity Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina je prihvatila njihovu zamolbu i dopustila turistici da pozira s njezinim psom na Trgu kralja Tomislava, ali da su turisti znali da je Nina jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, vjerojatno bi slatki psić pao u drugi plan. 

"Toto je zvijezda", napisala je pjevačica.

Biste li i vi prihvatili ovakvu zamolbu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Nina je posljednju subotnju špicu isto tako provela šetajući se Zagrebom, gdje je srela i našeg aktualnog premijera Andreja Plenkovića.

Pogledaji ovo Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

On je primijetio Ninu koja je sjedila u jednom kafiću i odlučio je pozdraviti, a onda su i zajedno dobro raspoloženi pozirali fotografima koji su se tamo zatekli.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Nina je na zagrebačkoj špici blistala u cvjetnoj haljini, a prije samo nekoliko dana uživala je na otoku Hvaru, gdje ima svoj stan. Nakon zimskih nastupa jedva je dočekala prve visoke temperature kako bi se opustila i odmorila uz more.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 28 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 27 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 26 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 12 +29 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 11 Celebrity Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 3 +25 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene