bol je ogromna

Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Nina Badrić Nina Badrić Bozidar Vukicevic / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić o Danki Ilić Nina Badrić o Danki Ilić Nina Badrić o Danki Ilić Poznati se opraštaju od Danke - 3 Poznati se opraštaju od Danke - 4 Poznati se opraštaju od Danke - 7 Poznati se opraštaju od Danke - 6 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 3 +22 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić oglasila se o slučaju koji je proteklih dana zgrozio regiju, posvetila je nekoliko objava malenoj Danki.

Pjevačica Nina Badrić pridružila se brojnim poznatima koji se na društvenim mrežama od jučer opraštaju od djevojčice Danke Ilić.

Njezina smrt šokirala je regiju, a zvijezdama iz cijele regije sad se u tugovanju pridružila i Nina.

''Danka, oprosti nam svima što smo manje ljudi. Srce mi se slama jer su jedno dijete oduzeli majci i ocu i svima koji su je voljeli. Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna. Tko smo mi ljudi? Osjećam sram i bol…'' napisala je na jednoj Instagram priči.

Pogledaji ovo Danka Ilić Svijet Pojavila se slika automobila koji je udario Danku: Oglasio se i otac jednog od uhićenih

Potom je podijelila emotivnu ilustraciju sarajevskog umjetnika Midhata Kapetanovića. Na ilustraciji se nalaze Vučko, Zagi i Pobjednik koji kleče na grobu, a na njemu su položeni lutka i dvije svijeće.

"Ne želim da razumijem", piše na ilustraciji.

Instagram priče od jučer su prepune Dankinih fotografija te izraza saučešća njenim članovima obitelji. Neki od poznatih koji u se oglasili su Aleksandra Prijović, Dragana Mirković, Toni Bijelić, Marco Cuccurin, Jelena Perić, Nika Antolos, Goga Sekulić, Marija Mikić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Ida Prester, MasterChef Luka Veić, Jelena Leko, Tatjana Jurić, Ella Dvornik te brojni drugi.

Pogledaji ovo Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Svijet Tužan prizor na mjestu gdje je mala Danka ubijena: Pogledajte što su ostavili uz cvijeće i svijeće

Pjevač Boban Rajović zbog vijesti je otkazao i svoj koncert.

''Točno je. Nema šanse da bih mogao pjevati u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osjećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu vjerovati kakvih monstruma ima'', rekao je pjevač.

Tijekom istrage, brojni njegovi kolege diljem regije dijelili su apele za pomoć, no akcija u kojoj je sudjelovao cijeli Balkan završila je na način kojem su se svi najmanje nadali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kenan Imirzalioglu kao Ezel - 1 Kenan Imirzalioglu kao Ezel - 2 Kenan Imirzalioglu kao Ezel - 3 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 4 +14 Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal - 3 Nekad i sad Gdje je danas fatalni Ezel? Oženio je 13 godina mlađu kolegicu, a zbog nje se povukao iz glumačkog svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene