Trebalo je ovo zapamtiti

Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 28 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 27 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 26 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 12 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 11 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 10 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 9 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 13 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 14 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 15 +23 Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 16 Galerija

Antonija Šola pobijedila je u sedmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato i to sa svojom transformacijom u Jennifer Lopez.

U još jednoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", točnije sedmoj po redu, pobjedu je odnijela i to po prvi put pjevačica Antonija Šola.

44-godišnja Antonija transformirala se u latino divu Jennifer Lopez i u potpunosti osvojila žiri i gledatelje.

"Zahvalila bih svima ovdje, žiriju i kolegama, mi se svi dobro zabavljamo, ali i borimo sami sa sobom. Svoju nagradu bih donirala Dječjem domu u Laduču, mjestu gdje je živim. Jer jednog dana želim biti načelnica", našalila se Antonija pa sve pozvala da posjete njezin lijepi kraj. 

Kako je izgledao njezin pobjednički nastup, pogledajte u našem videu.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

Kakva vam je bila transformacija Antonije Šole u J.Lo?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Atraktivna i zgodna Antonija, dobila je atraktivnu i zgodnu J.Lo. Ja moram reći da ti je ovo po meni bila najbolja transformacija! Toliko se uživala u ovoj ulozi i imitaciji, energiju si prenijela na mene i bila si mi odlična", pohvalio ju je Mario Roth.

"Kad se dogodi da krenemo u latino melodiju koja zahtijeva jezike kojima se ne služimo, vjerujem da to iziskuje puno truda, vidi se veliki uložen trud i da si uživala u tome. Svidjelo mi se", dodao je Goran Navojec.

"Većinom kada žena imitira ženu to su minimalne razlike, ali ti sada pobjegla od sebe, da smo stalno gledali u tebe. Plijenila si tom nekom energijom i senzualnošću", rekao joj je Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Celebrity Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

"Kako sjaji ta tvoja garderoba, tako si ti sjajila na pozornici. Ti si danas stvarno zlatni paket, mislim da ti je ovo bila najbolja izvedba dosad zato što si se sto posto unijela u lik i djelo", zaključila je Minea.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 12 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 13 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 14 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 9 +26 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak kada Minea više nije mogla suspregnuti suze, a nije bila ni jedina: "Sad kad završi ovaj show, ja ću nazvati svoju..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Igor Mešin i Filip Detelić Naša mala klinika Ekipa iz serije Naša mala klinika +11 Ekipa iz serije Naša mala klinika Zanimljivosti Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene