"Vjerovali ili ne, to smo mi!"

Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 7 Antonija Šola - 8 Antonija Šola - 9 Antonija Šola - 10 Antonija Šola - 11 Antonija Šola - 12 Antonija Šola - 13 +20 Antonija Šola - 16 Galerija

Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola pozirali kao Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma, koje su utjelovili u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Ekipa showa "Tvoje lice zvuči poznato" svojim transformacijama svake nedjelje zabavlja i nasmijava gledatelje pred malim ekranima.

Da smijeha ne nedostaje i iza kamera, sada je potvrdila i ekipa za koju nikad nismo mislili da ćemo je ikad vidjeti na okupu.

"Da, da, momački život! Mate, Tonči i Maluma u izlasku. Idemo proslavit!!! Vjerovali ili ne, to smo mi, na obje slike", napisala je Antonija Šola, koja je u trećoj emisiji utjelovila Tončija Huljića, a pozirala je s Marijom Kolb i Alenom Bičevićem, koji su se transformirali u Matu Bulića i Malumu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

"Najbolja ekipa", "Vrh ste ekipa i jako mi se to sviđa", "Legende vamo, legende tamo, kamo god da okreneš", neke su od brojnih pohvala koje su dobili u komentarima.

Pogledaji ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 Celebrity Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

Šola je u trećoj emisiji kao Tonči pjevala "Ja sam rojen da mi bude lipo", Bičević je izveo Bulićev hit "Gori borovina", a Kolb Maluminu pjesmu "Corazon".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 1 In Magazin: Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +13 In Magazin: Haris Džinović - 5 Celebrity Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene