istaknula adute

Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

Antonija Šola Antonija Šola Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 32 Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 33 Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 34 Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Antonija Šola - 9 Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja +21 Antonija Šola kao Minea Galerija

Antonija Šola pozirala je u svečanoj haljini s visokim prorezom, u kojoj je obožavatelje oborila s nogu.

Nakon što se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Lady Gagu, Antonija Šola zablistala je u izdanju u kakvom je nemamo često priliku vidjeti.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima pozira u svečanoj plavoj haljini sa šljokicama i volanima, te velikim prorezom kroz koji je izbacila jednu nogu.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Antonija Šola na Instagramu objavila da joj je Minea ukrala dečka, on je pjevač u našem popularnom bendu: "O sugar, honey dečko moj''

"Lady G ostaje dio mene, ali show must go on!" napisala je uz fotke, na kojima se posebno pohvalila srebrnim štiklama s visokom platformom, u stilu Lady Gage.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

"Ma ti si savršenstvo bez mane", "Prekrasna si! Ženstvena, šarmantna i neodoljiva", "Sve ljepša i ljepša", "Predivna", "Nevjerojatna", "Zgodna", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Mnoge je i ovaj put očarala svojim mladolikim izgledom, a ranije nam je otkrila i u čemu je njena tajna.

Pogledaji ovo Mario Regelja Celebrity Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

"Ma ima naravno genetike, ali i puno brige o sebi, duhovno, tjelesno, mentalno, prehrana, aktivnosti, vježbanje, a naravno i neki moji rituali koje sam otkrivala dugo, neka posebna ulja i kremice koje možda otkrijem kad dođe pravi trenutak u nekom svom brendu", ispričala nam je Antonija, koja izgleda kao vršnjakinja svojeg 10 godina mlađeg zaručnika Marija Regelje, pjevača grupe Ljubavnici.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Severina - 3 Luciano Plazibat i Severina - 1 Luciano Plazibat i Severina - 2 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP +26 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 8 Celebrity Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 16 Josipa Lisac - 14 Josipa Lisac - 13 Josipa Lisac - 12 +26 Josipa Lisac - 11 Celebrity Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene