pomalo!

Svjetski poznati pjevač terasom luksuzne vile u Dubrovniku opušteno se šetao u kupaćima, ovako se priprema za dan za pamćenje!

Rod Stewart u Dubrovniku - 3 Rod Stewart u Dubrovniku - 3 Matija Habljak/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart u Dubrovniku - 2 Rod Stewart u Dubrovniku - 3 Rod Stewart u Dubrovniku - 4 Rod Stewart u Dubrovniku - 1 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 21 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 20 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 19 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 18 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 17 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 16 +21 Zabava dobrodošlice na vjenčanju Nicole Artukovich i Liama Stewarta - 15 Galerija

Na terasi jedne dubrovačke vile viđen je svjetski poznati roker Rod Stewart, evo kako se priprema za vjenčanje svog sina Liama.

Ovih dana u Hrvatskoj se priča samo o jednom, vjenčanju godine hokejaša Liama Stewarta i ljepotice hrvatskih korijena Nicole Artukovich.

Glazbenik Rod Stewart ženi sina Liama, a jučer je održan i prijam za goste pokraj mora.

Prije toga Rod je viđen kako u žutim kupaćim hlačama uživa na terasi luksuzne vile u kojoj borave, a ekskluzivne fotografije pogledajte u galeriji.

Mladi je par u Vrtu palmi hotela Excelsior primio slavne uzvanike, bliske prijatelje i članove obitelji iz cijelog svijeta.

Par će vjenčati pater Mirko Nikolić, a nakon što odrade crkveni obred, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrijenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava.

Inače, Nicole ne skriva koliko je ponosna na svoje korijene, a na njezinu profilu mogu se pronaći brojne fotografije na kojima nosi najpoznatije hrvatsko obilježje - crveno-bijele kockice.

Nicole je u Hrvatskoj kupila i vjenčanicu s potpisom naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Zanimljivosti Ovaj vikend Dubrovnik postaje centar svijeta: Evo kako je predivna mladenka svom vjenčanju dodatno dala hrvatski potpis!

Pogledaji ovo Rod Stewart, Liam Stewart i Nicole Artukovich - 1 Celebrity Odbrojava se sitno do vjenčanja godine u Dubrovniku, evo što je svjetski slavni par poželio za svadbene poklone!

Pogledaji ovo Rod Stewart, Liam Stewart Celebrity Još malo do vjenčanja godine u Dubrovniku, na koje stiže najveća svjetska elita!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković s najmlađim sinom - 7 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 8 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 6 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 5 +25 Andrej Plenković s najmlađim sinom - 2 Celebrity Potez sina Andreja Plenkovića natjerao je premijera na hitru akciju, pogledajte preslatke prizore koji su sve nasmijali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +27 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Celebrity Na novim fotografijama kralja Charlesa svi su primijetili jednu promjenu na njemu, je li ovo dobar znak?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene