odmah počela nagađanja

Na novim fotografijama kralja Charlesa svi su primijetili jednu promjenu na njemu, je li ovo dobar znak?

Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William +21 Kralj Charles III. - 4 Galerija

Kralj Charles III. nedavno se vratio svojim angažmanima, a čini se da su ga obveze malo odvratile od teške bitke koju vodi.

Nakon što mu je početkom godine dijagnosticiran rak, britanski kralj Charles III. nekoliko se mjeseci odmorio od kraljevskih dužnosti, a nedavno se vratio angažmanima.

Ovoga tjedna u Buckinghamskoj palači ugostio je predsjednika Latvije Edgarsa Rinkevicsa, a fotografije njihova druženja posebno su obradovala kraljevske fanove jer je Charles na njima nasmijan od uha do uha.

Nakon toga je sa suprugom Camillom posjetio Kraljevsku akademiju dramskih umjetnosti, gdje je također djelovao odlično raspoloženo, čak i dok je gledao predstavu o obiteljskoj izdaji "The House of Ife", s čijom se tematikom, nažalost, može i poistovjetiti.

Zbog njegova raspoloženja u zadnjim javnim pojavljivanjima može se naslutiti da je kralja povratak obvezama malo odvratio od teške bitke koju vodi, a fanovi se nadaju i da je njegov osmijeh znak da mu se poboljšalo zdravstveno stanje.

No iz Buckinghamske palače o tome ne odaju puno informacija, a nije poznato ni o kakvu se karcinomu radi, osim da nije riječ o raku prostate.

Dosad su izvijestili samo da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični o nastavku njegova oporavka.

Osim Charlesa bitku s karcinomom vodi i njegova snaha Kate Middleton, a iz palače nisu otkrili puno informacija ni o njezinu zdravstvenom stanju.

Pogledaji ovo Portret kralja Charlesa III. Celebrity Nitko ne može vjerovati kako izgleda novi portret kralja Charlesa, a komentari su urnebesni: "I on se prepao!"

Pogledaji ovo Princeza Diana sa sestrama Zanimljivosti Kako je princezi Diani smjestila njezina sestra? Charles je prvo htio nju, no ona je umjesto prijestolonasljednika odabrala farmera

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jelena Karleuša Jelena Karleuša Severina - 6 Severina - 2 +25 Severina Celebrity Pogledajte kako je Severina odgovorila na Karleušine provokacije, uz urnebesnu fotku iskopala je i iznenađujuće snimke!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Ben Affleck smrknuta lica stigao na zabavu svoje kćeri, a ono što je nosio u ruci mnoge je zabrinulo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene