"Je li ovo neka šala?"

Nitko ne može vjerovati kako izgleda novi portret kralja Charlesa, a komentari su urnebesni: "I on se prepao!"

Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Portret kralja Charlesa III. Kralj Charles III. Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William Kralj Charles III. - 7 +19 Kralj Charles III. - 6 Galerija

Kralj Charles III. otkrio svoj prvi portret od krunidbe, koji baš i nije impresionirao javnost.

Britanski kralj Charles III. u utorak je otkrio svoj prvi službeni portret od svoje krunidbe prošlog svibnja.

Ulje na platnu umjetnika Jonathana Yeoa prikazuje Charlesa III. na pozadini živih crvenih nijansi, u odori vojne jedinice Welsh Guards, s leptirom iznad ramena.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

"Poput leptira kojeg sam naslikao kako lebdi iznad njegova ramena, ovaj se portret razvio kako se mijenjala uloga subjekta u našem javnom životu", rekao je Yeo, koji je prethodno slikao kraljevog pokojnog oca princa Philipa.

No, ako je suditi po komentarima s društvenih mreža, javnost nije baš impresionirana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

"Žao mi je, ali na ovom portretu izgleda kao da je u paklu", "Izgleda kao da se kupa u krvi", "Ne želim zvučati nepristojno, ali ovo je najgori kraljevski portret koji sam vidjela", "I kralj se prepao", "Krvava kupka", "Je li ovo neka šala?", "Zašto je sve crveno", "Dosta uznemirujuće", samo su neki od brojnih komentara na račun kraljevog novog portreta, koji se svidio tek rijetkima.

Kakav vam je novi portret kralja Charlesa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Portret otkriven u Buckinghamskoj palači naručen je 2020. kako bi se 2022. proslavilo 50 godina tadašnjeg princa od Walesa kao člana organizacije koja dodjeljuje potpore, The Drapers' Company, priopćila je palača.

"Moj cilj također je bio osvrnuti se na tradiciju kraljevskog portretiranja, ali na način koji odražava monarhiju 21. stoljeća i, iznad svega, prenijeti duboku ljudskost subjekta", dodao je autor slike.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 1 Celebrity Dobro raspoložen kralj zaboravio je na teške trenutke koje prolazi, evo što ga je toliko nasmijalo da je morao brisati suze!

Očekuje se da će ulje na platnu biti izloženo u Drapers' Hallu u financijskoj četvrti Londona od kraja kolovoza, priopćila je palača.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin Marco Cuccurin +31 Marco Cuccurin - 4 Celebrity Hrvati već znaju koga žele na Eurosongu sljedeće godine? Zatrpali ga porukama: ''Imaš sve što ovaj show treba!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram +10 Rose Bertram Celebrity Sve oči u Cannesu bile su uprte u ovu ljepoticu, a kad vidite kakvu je haljinu nosila, bit će vam jasno i zašto!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene