posljedice liječenja

Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William Kralj Charles III. Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 9 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 8 +19 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 6 Galerija

Kralj Charles III. otkrio je da je tijekom liječenja od karcinoma izgubio jedno osjetilo.

Britanski kralj Charles III. progovorio je o svojem zdravstvenom stanju tijekom posjeta Muzeja vojnog leta u Hampshireu sa sinom Williamom.

Tamo se susreo s veteranom britanske vojske Aaronom Mapplebeckom, koji također vodi bitku s karcinomom i koji je kralju rekao da je zbog kemoterapije izgubio osjet okusa. Charles je zatim priznao da je i on izgubio isti osjet, piše Daily Mail.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 1 Celebrity Dobro raspoložen kralj zaboravio je na teške trenutke koje prolazi, evo što ga je toliko nasmijalo da je morao brisati suze!

Buckinghamska palača još nije potvrdila detalje o kraljevu liječenju, a nije poznato ni o kakvu se karcinomu radi, osim da nije riječ o raku prostate.

Charles se nedavno vratio kraljevskim dužnostima nakon nekoliko mjeseci te je prvo posjetio Centar za liječenje raka u Londonu.

Iz palače su ranije izvijestili i da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični oko nastavka njegova oporavka, piše BBC.

U službenom priopćenju tada su najavili i njegov odlazak u kliniku, ali i druge planirane obveze.

"Kralj i kraljica ugostit će Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tijekom njihova službenog posjeta u lipnju. Kako se bliži prva godišnjica krunidbe, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lijepe želje koje su im pristizale iz cijelog svijeta tijekom lijepih i izazovnih trenutaka u posljednjih godinu dana", poručili su ranije iz palače.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Podsjetimo, kralj Charles odstupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da ima rak.

U ožujku je uslijedio još jedan šok iz kraljevske obitelji kada je kraljeva snaha Kate Middleton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković +30 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 6 Celebrity Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry +30 Halle Berry Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene