Tajnovit par

Hrvat iz Zaprešića u tajnosti se oženio holivudskom zvijezdom, a sada su uhvaćeni u rijetkom zajedničkom izlasku

Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloe Sevigny i Siniša Mačković Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 6 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 5 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 4 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 3 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 2 Chloë Sevigny i Siniša Mačković - 1 +24 Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Galerija

Chloe Sevigny snimljena je u šetnji New Yorkom sa suprugom Sinišom Mačkovićem.

Holivudska glumica Chloe Sevigny u braku je s Hrvatom porijeklom iz Zaprešića Sinišom Mačkovićem, s kojim ima i sina.

Par nemamo često vidjeti zajedno, no sada su ih paparazzi ulovili dok su se šetali New Yorkom držeći se za ruke, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Chloe i Siniša vjenčali su se 9. ožujka 2020. godine, no to su uspjeli zatajiti od javnosti sve do proslave prve godišnjice braka.

Pogledaji ovo Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 2 Celebrity Prestižni modni časopis na popis najljepših vjenčanja uvrstio i svadbu jednog Hrvata i holivudske glumice

Chloe je nosila neuobičajenu vjenčanicu, a fotografije s njihova vjenčanja možete pogledati OVDJE.

Dva mjeseca nakon vjenčanja stigao im je i sinčić, kojem su dali ime Vanja.

Pogledaji ovo Chloe Sevigny - 3 Celebrity Holivudska glumica koja je udana za Hrvata iz Zaprešića vješto se zamaskirala dok je šetala sina Vanju, ali fotografe ipak nije zavarala!

Za njihovu vezu doznalo se u kolovozu 2019. godine, kada su prvi put zajedno viđeni u javnosti, a američki mediji tada su pisali da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

Mačković je inače direktor male, ali utjecajne galerije Karma Art u New Yorku. Tamo se mogu pronaći djela cijenjenih umjetnika poput Alexa De Cortea, Hennija Alftana i Woodyja De Othella, čije se cijene kreću od 10 do 200 tisuća američkih dolara, objavio je magazin The Art Newspaper.

I dok se poslovno, ali i privatno susreće s brojnim poznatim imenima, detalje o sebi i svojoj obitelji Siniša voli držati što dalje od očiju javnosti.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry +30 Halle Berry Celebrity Na društvenim mrežama osvanula potpuno gola Halle Berry: ''Oh, nisam trebao ovo objaviti..."

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +30 Ecija Ojdanić Celebrity Zvijezda Kumova pokazala tijelo u bikiniju, svi se slažu: "Tijelo kao remek-djelo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene