U stilu 80-ih

Prestižni modni časopis na popis najljepših vjenčanja uvrstio i svadbu jednog Hrvata i holivudske glumice

Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 2 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 5 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 4 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 3 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 2 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 1 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 1 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 2 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 3 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 4 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 5 +17 Vjenčanje Siniše Mačkovića i Chloë Sevigny - 6 Galerija

Prestižni časopis Vogue na popis najljepših vjenčanja godine stavio je i svadbu jednog hrvatskog galerista Siniše Mačkovića.

Prestižni časopis Vogue svake godine objavljuje popis najljepših vjenčanja iz cijelog svijeta koja su ukrala pažnju, a na popisu se našao i jedan Hrvat.

Pogledaj i ovo Chloe Sevigny (Foto: Profimedia) Pomalo neobičan outfit Holivudska glumica i partner iz Zaprešića uhvaćeni u šetnji, svi su gledali samo u njega zbog onog što je imao na sebi

Galerist Siniša Mačković ove je godine u svibnju 2020. godine oženio lijepu holivudsku glumicu Chloë Sevigny, a njihovo vjenčanje odvilo se u gradu Darien, gdje je Chloë rođena. Svadbu su imali u vili Waveny House u Connecticutu.
Njihovo vjenčanje odvilo se u pravom glamuroznom stilu 80-ih, a samo vjenčanje i popratio je Vogue svojim fotografima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

2020. godine paru se rodio se sinčić Vanja Sevigny Mačković, a rodila se netom prije vjenčanja Chloe i Siniše.

Dva mjeseca prije rođenja vjenčali su se kod matičara, a veće slavlje koje je zabilježio Vogue odvilo se nekoliko mjeseci kasnije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

Inače, Siniša se iz Zagreba preselio u Ameriku, a tamo je trenutno ravnatelj galerije ''Karma Art''. Hrvatsku je napustio još u djetinjstvu kad je sa starijom sestrom otišao u Australiju gdje je studirao grafički dizajn, a nakon studija preselio se u New York.

Tamo je 2018. godine upoznao Chloë preko zajedničke prijateljice, a među njima se odmah rodila ljubav.

48-godišnja Chloe je glumica već godinama, a svoj trag ostavila je u filmovima ''Američki Psiho'', ''Lizzie'', ''Dečki ne plaču'', ''Bones and All'' i mnogim drugima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić - 2 +11 Sandra Bagarić - 3 Celebrity Sandra Bagarić istaknula atribute u bajkovitoj haljini poput Pepeljugine, a dodatno se uredila i efektom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll nakon Katra izazvala pomutnju u New Yorku, pogledajte izdanje zbog kojeg su se svi s njom poželjeli družiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene