Otkrio kako se osjeća

Kralj Charles vratio se kraljevskim dužnostima pa obišao mjesto koje za njega sada ima drugo značenje, susret s jednom osobom dirnuo je javnost

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 5 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 3 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 1 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 2 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 4 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 6 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 9 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 8 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 7 Kralj Charles III. +20 Kate Middleton i kralj Charles - 4 Galerija

Kralj Charles vratio se službenim dužnostima, evo gdje je danas viđen u društvu kraljice Camille.

Kralj Charles se nakon nekoliko mjeseci vratio svojim kraljevskim dužnostima.

Nakon što se javnost već više od dva mjeseca brine o njegovom stanju, kralj je za povratak dužnostima odabrao vrlo simbolično mjesto.

Sa suprugom kraljicom Camillom posjetio je Centar za liječenje raka u Londonu.

Dan je proveo s pacijentima, koji su mu dali i poklone, a on i njegova supruga nisu skidali osmijehe s lica. Jedna djevojčica je Charlesu poklonila buket cvijeća koji je on rado primio.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 1 Zanimljivosti Evo što je Nostradamus predvidio za kralja Charlesa u 2024. godini, je li moguć ovakav scenarij?

Kada su ga pitali o njegovom zdravlju, kralj je jednom pacijentu odgovorio: ''Dobro sam, hvala puno, nije tako loše.''

Govoreći o dijagnozi, dodao je: ''Uvijek je mali šok, zar ne, kad vam kažu?''

Dok je razgovarao s jednom pacijenticom otkrio je da i on popodne ide na liječenje, a njihovi prizori raznježili su javnost.

Iz palače su ranije izvijestili i da su liječnici ohrabreni kraljevim napretkom u liječenju raka te da su optimistični oko nastavka njegova oporavka, piše BBC.

U službenom priopćenju najavili su njegov odlazak u kliniku, ali i ostale obveze.

"Također, kralj i kraljica će ugostiti Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tijekom njihova službena posjeta u lipnju. Kako se bliži prva godišnjica krunidbe, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lijepe želje koje su im pristizale iz cijelog svijeta tijekom lijepih i izazovnih trenutaka u posljednjih godinu dana", poručili su iz palače.

Pogledaji ovo Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Njihova ljubav prkosila je svemu i nadišla sve nedaće, a čekanje od 35 godina itekako se isplatilo!

Podsjetimo, kralj Charles istupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da kralj ima rak.

U ožujku je uslijedio još jedan šok iz kraljevske obitelji, kada je kraljeva snaha Kate Middleton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

A ovih dana proširila se i vijest da princ Harry dolazi u Veliku Britaniju, ali da se neće sastati s bolesnim ocem.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Senad Bašić - 3 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 2 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 4 +22 Senad Bašić - 1 Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić - 3 Mateo Kovačić - 1 Mateo Kovačić - 2 Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +27 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Celebrity Mateo Kovačić raznježio je pratitelje novim obiteljskim fotografijama, sa suprugom i sinom posjetio je mjesto koje im puno znači u životu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene