Nije se odrekao tradicije

Kralj Charles nakon uskršnje mise dirnuo je okupljene gestom kojoj su se građani potajno nadali, pokazao je koliko mu dužnost znači unatoč lošem zdravlju

Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 6 Kralj Charles III. - 5 Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 1 Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kate Middleton i kralj Charles - 4 +21 Kate Middleton i kralj Charles - 1 Galerija

Kralj Charles jednom je gestom iznenadio okupljene građane ispred kapelice u kojoj se održavala uskrsna misa.

Britanski kralj Charles III. i njegova supruga Camilla bili su na uskršnjoj misi u kapeli Sv. Jurja u Windsoru.

Charlesu je ovo bilo prvo značajno pojavljivanje u javnosti otkako mu je dijagnosticiran rak, a po dolasku na misu s lica nije skidao osmijeh i mahao je okupljenima.

"Kralj je vjernik i Uskrs mu je uvijek bio jako važan, zbog čega nije htio propustiti misu u kapeli Sv. Jurja", objasnio je za Daily Mail kraljevski ekspert Michael Colet.

Pogledaji ovo Kralj Charles i Kate Middleton Celebrity Kralj Charles oglasio se nakon loših vijesti o Kate Middleton, njena dijagnoza posebno ga je pogodila jer se i on bori s istom bolesti

Otkako je Buckinghamska palača objavila da će svi javni angažmani kralja Charlesa do daljnjega biti odgođeni dok traje njegovo liječenje raka, britanskog monarha gotovo uopće nismo viđali u javnosti. No, uskršnju misu nije mogao propustiti, a sve je iznenadio i jednom dirljivom gestom.

Iako je zbog straha od potencijalne zaraze, koje bi mogla biti kobna u njegovom trenutnom stanju, kralj Charles sa suprugom Camillom sjedio odvojen od ostalih u crkvi sv. Jurja, nakon mise odlučio se na potez kojem se malo tko nadao.

Naime, kralj je prošetao kraj ograđenog područja na kojem su se okupile stotine građana kako bi ga pozdravile i dale podršku te im mahao, a mnogima i stisnuo ruku.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles - 3 Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

Mnogi su držali i transparente sa željama za brzim ozdravljenjem i čestitkama za Uskrs, a želja da ih kralj dođe pozdraviti im se na kraju i ostvarila.

Uz kraljevski par, na misi se ove godine okupilo nikad manje članova kraljevske obitelji.

Podsjetimo, prvo je početkom godine objavljeno da kralj ima rak, a zatim je i proteklog petka Charlesova snaha Kate Middleton objavila da i ona boluje od karcinoma.

Pogledaji ovo Kraljica Elizabeta II. Zanimljivosti Tijekom zadnjeg pojavljivanja na balkonu palače kraljica Elizabeta jednim je potezom pokazala koliko vjeruje Charlesu, ispunila mu je želju unatoč lošem stanju

Kate i Charles su u siječnju istovremeno boravili u privatnoj bolnici London Clinic, gdje je on podvrgnut tretmanu liječenja povećane prostate, a ona je bila na operaciji abdomena i još nije znala da boluje od raka.

Kate je svoju tešku dijagnozu podijelila u videu koji je objavila na službenom profilu na Instagramu, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Svoboda - 3 Vera Svoboda - 2 Vera Svoboda - 1 Vera Svoboda - 5 +7 Vera Svoboda - 4 Celebrity Hrvatsku kraljicu tambure pokušali su zabraniti zbog domoljublja, a ona je kasnije pjevala na ratištima: ''Nikad me nije bilo strah''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 5 +26 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 3 Celebrity Kći Mije Begović pokazala je poveći trudnički trbuh, još malo ju dijeli do poroda: ''Nas tri...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene