Teški dani

Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Phillips Peter Phillips i princeza Anne kralj Charles - 3 kralj Charles - 2 kralj Charles - 4 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +21 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Galerija

Kralj Charles frustriran je brzinom svog oporavka i što prije se želi vratiti na posao, potvrdio je to njegov nećak Peter Phillips.

Britanski kralj Charles, koji boluje od raka, nije zadovoljan svojim oporavkom i frustriran je što sve sporo ide, a to je britanskim medijima potvrdio njegov nećak Peter Phillips, inače sin princeze Anne.

"On je dobro raspoložen, ali mislim da je u konačnici jako frustriran. Frustriran je jer ne može nastaviti raditi sve što želi, ali je vrlo pragmatičan i razumije da postoji period u kojem se stvarno treba usredotočiti na sebe", izjavio je Peter za Sky News Australia.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles - 3 Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

Peter je sin jedinac princeze Anne i njezina prvog supruga, kapetana Marka Phillipsa, te je prvi unuk kraljice Elizabete II. i princa Phillipa i dobro je upoznat sa stanjem svog ujaka.

"Uvijek se trudi i jako se želi vratiti u normalu. I vjerojatno je frustriran što oporavak traje malo duže nego što bi on vjerojatno želio", zaključio je Peter.

Buckinghamska palača potvrdila je u veljači da je Charlesu dijagnosticiran rak, no ne i točno koji. Konkretni detalji još nisu otkriveni, tek je rečeno da se ne radi o raku prostate.

Pogledaji ovo kraljica Camilla Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Kralj se povukao iz punog opsega svojih dužnosti u to vrijeme, a kraljica Camilla nedavno ga je zamijenila, no prema pisanju britanskih medija, nada se da će doći na uskrsnu misu i manje obiteljsko okupljanje povodom blagdana.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP +34 Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Celebrity Nitko iz žirija nije mogao vjerovati što im se događa pred očima, Navojec se naježio, a Minea je odjurila na pozornicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William Princ William i Kate Middleton s djecom Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 +25 Kate Middleton i princ William - 2 Celebrity Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene