hospitalizirani u isto vrijeme

Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton i kralj Charles - 1 Kate Middleton i kralj Charles - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton - 2 +19 Kate Middleton Galerija

Kralj Charles i Kate Middleton zajedno prolaze kroz teško razdoblje protiv opake bolesti, a priča o kralju Charlesu koji je Kate posjetio u bolničkoj sobi kad su bili hospitalizirani u isto vrijeme dirnula je mnoge.

Kate Middleton trenutačno je u procesu liječenja od raka, o čemu je javnost obavijestila u petak, a kralj Charles, također se bori s istom bolesti

Oboje su tako u jednom trenutku u isto vrijeme bili hospitalizirani, a u javnost je tako procurio podatak da je Charles u jednom trenutku samo u kućnom ogrtaču došetao do princezine sobe kako bi ju posjetio.  

Oboje su podvrgnuti zahtjevnim operacijama, a upućeni su za Sunday Times rekli da je kralj Charles viđen kako mazi i tješi Kate.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Video u kojem Kate Middleton javno obznanjuje da ima rak u samo 12 sati na Instagramu je pregledan više od 70 milijuna puta!

U to je vrijeme princeza Kate bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena, za koju se nije smatralo da je riječ o zloćudnom stanju, ali su postoperativni testovi otkrili znakove raka.

Ideja o kralju koji tješi svoju snahu, dok su se oboje nosili s velikim zdravstvenim problemima - zagrijala je srca milijuna diljem zemlje.

Također je otkriveno kako su i zajedno ručali dan prije nego što se Kate obratila javnosti. 

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

Podsjetimo, u objavljenom videu koji je za manje od 24 sata skupio 70 milijuna pregleda, princeza je objasnila kako je u ranoj fazi liječenja te da joj je opaka bolest otkrivena testovima. Ispričala je da joj je dijagnoza bila veliki šok te da je iza nje nekoliko nevjerojatno teških mjeseci, no pokušala je i umiriti javnost.

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da objasnimo sve Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan za njih i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Mojoj obitelji je trebalo nešto vremena, prostora i privatnosti'', priča Kate u videu.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji.

''Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači'', dodala je Kate.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron i Kate Middleton Kate Middleton i Mila Snedon Princ Harry i Kate Middleton - 5 Kate Middleton i kralj Charles - 3 +25 Kate Middleton Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene