dao je sve od sebe

Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kate Middleton i kralj Charles - 1 Kate Middleton i kralj Charles - 2 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Kate Middleton i kralj Charles - 4 kralj Charles - 1 kralj Charles - 2 Kralj Charles Kralj Charles +19 Kralj Charles - 2 Galerija

Kralj Charles III. snimljen je dok je automobilom napuštao dvorac Windsor, a tom se prilikom potrudio i osmjehnuti.

Britanska kraljevska obitelj trenutno prolazi kroz iznimno težak period, no kralj Charles III. je u svojem zadnjem izlasku pokazao misli na svoj zabrinuti narod.

Fotografi su ga snimili u automobilu dok je napuštao dvorac Windsor, a tom je prilikom okupljenima uputio i jedan osmijeh.

Kraljeve nasmijane fotografije brzo su obišle svijet, a njegova simpatična gesta malo je ipak utješila Britance, nakon niza strašnih vijesti iz kraljevske obitelji.

Pogledaji ovo Kralj Charles Celebrity Osoba blisku kralju otkrila nove detalje o njegovu stanju, zbog nečega je posebno frustriran: "Razumije sve, ali..."

Podsjetimo, prvo je početkom godine objavljeno da kralj ima rak, a zatim je i proteklog petka Charlesova snaha Kate Middleton objavila da i ona boluje od karcinoma.

Kate i Charles su u siječnju istovremeno boravili u privatnoj bolnici London Clinic, gdje je on podvrgnut tretmanu liječenja povećane prostate, a ona je bila na operaciji abdomena i još nije znala da boluje od raka.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Mjesto na kojem je Kate Middleton snimila dirljiv govor krije posebnu simboliku, nije ga slučajno sama odabrala!

Kate je svoju tešku dijagnozu podijelila u videu koji je objavila na službenom profilu na Instagramu, nakon što su mjesecima kružile razne teorije zavjere o njezinu zdravlju.

Iz Buckinghamske palače su otkrili kako je Charles bio jako ponosan na Kate zbog njezine hrabrosti da tako javno progovori o svojoj dijagnozi.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles - 3 Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

"Nakon što su zajedno bili u bolnici, kralj je ostao je u bliskom kontaktu sa svojom omiljenom snahom , a oboje će nastaviti pružati ljubav i podršku cijeloj obitelji tijekom ovog teškog razdoblja", također su poručili iz palače.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +25 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene