snimljena u izlasku

Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

Olga Pakalović Olga Pakalović Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović - 1 Olga Pakalović - 2 Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović - 4 Olga Pakalović - 5 +7 Olga Pakalović Galerija

Olga Pakalović snimljena je u opuštenom izdanju na otvorenju izložbe Livia Badurine u Zagrebu.

Našu kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu Olgu Pakalović (45) gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao Vesnu Gotovac, Aljošinu suprugu te Larinu i Jankovu majku.

I dok je njezin lik u seriji uvijek tip-tip dotjeran, glumica privatno njeguje dosta opušteniji stil, što je pokazala i u svojem posljednjem izlasku.

Olga je ovog tjedna snimljena na otvorenju izložbe Livia Badurine "Dnevnik jednog glumca - Prostor nastajanja i nestajanja" u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a za tu je prigodu odabrala majicu s prugicama i žutu jaknu. Fotografiju pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Olga Pakalović Celebrity Zvijezda Kumova o izazovima glumačkog posla: "Svim silama se trudim zadržati svoju privatnost za sebe"

Iza Olge je dugogodišnja karijera, no glumica uspješno čuva svoju privatnost.

"Svim silama trudim se zadržati svoju privatnost za sebe. Rekla bih da naši hrvatski mediji nisu toliko agresivni kao što su možda negdje vani, pa mi to relativno i uspijeva. Što se tiče balansiranja između privatnog života i karijere, to je već malo teže. Smatram da je ovaj posao dosta intenzivan i iziskuje jednu vrstu žrtve koja uključuje i privatan život, stoga se trudim naći balans da sve bude u svojim okvirima i da nijedna strana previše ne pati radi druge. Bitno je u zadanom trenutku odrediti prioritet, što nije uvijek lako", ispričala nam je jednom prilikom, a tada nam je otkrila i što misli o liku gradske gospođe Vesne, koju glumi u "Kumovima".

"Dugo nisam imala komičniji materijal ispred sebe. Nema tu puno filozofije, nema dubina. Slijedim Vesnu u svim njezinim prevrtljivostima", rekla nam je te je zaključila: "Obožavam ju. Prihvatiš ju sa svim manama!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 2 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +25 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Celebrity Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Nina Badrić na Instagramu +26 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene