prihvatila njezine mane

Evo čime je Vesna iz Kumova osvojila našu glumicu: "Dugo nisam imala takav materijal ispred sebe, obožavam ju!"

Olga Pakalović Olga Pakalović DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović - 1 Olga Pakalović - 2 Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović - 4 Olga Pakalović - 5 Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović +3 Olga Pakalović Galerija

Olga Pakalović otkrila nam je što će se u novim nastavcima "Kumova" događati s likom Vesne Gotovac, koju je ona utjelovila.

Glumicu Olgu Pakalović gledamo u seriji "Kumovi" u ulozi Vesne Gotovac, Aljošine supruge te Larine i Jankove majke.

U prijašnjim sezonama Vesna se lomila oko povratka u Zagreb i ostanka u Zaglavama s obitelji, što je na kraju presudilo, a sada je krenula i u nove poslovne pothvate. Olga nam je otkrila jesu li Vesni Zaglave ipak prirasle srcu.

"Mislim da bi na kraju, da se svi odsele u Zagreb, Vesna jako odugovlačila s odlaskom iz Zaglava. Mislim i da od same sebe skriva koliko su joj se Zaglave uvukle pod kožu, ali s na to obzirom da je u filmu u kojem je navikla biti cijeli život i jedino za njega i zna, njezin stil je opirati se, žaliti i misliti da je zaslužila više. U svemu tome je i duhovita i dramatična i poduzetna i lijena i gruba i nježna. Obožavam ju. Prihvatiš ju sa svim manama", kazala nam je glumica.

"Dugo nisam imala komičniji materijal ispred sebe. Nema tu puno filozofije, nema dubina. Slijedim Vesnu u svim njezinim prevrtljivostima", dodala je Olga.

A kako se Vesna snalazi u poduzetničkim vodama?

"Vesna ima dobre ideje, poduzetna je, ima duha, ali je totalno nerealna. Nikad u poslovnom smislu nije prošla proces od ideje do realizacije, kod nje je sve' lako ćemo', što ne zna ili ne može drugi će napraviti, a ona će vrlo ozbiljno morati čuvati lak na svojim noktima. Lako mijenja interesne zone. U jednom trenutku je to izgradnja pogona za reciklažu, u jednom eko proizvodnja, ali bojim se da sve ostaje na entuzijazmu. Ipak kad padne, otrese se i ide dalje", ispričala je Olga kojoj su kolege iz "Kumova" postali poput druge obitelji.

"Kumovi su postali dio moje svakodnevnice i posao kojem se jako veselim ponajviše zbog marljive ekipe i mojih Gotovaca, zbog druženja i treninga u poslu", istaknula je.

"Atmosfera je odlična. Uhodana, domaća, utješna i zabavna", kaže glumica i dodaje da atmosferu podižu i anegdote koje su svakodnevica na setu.

"Ponosna sam na to što sam sa svojim kolegama, unutar te velike i dinamične skupine, uspjela stvoriti okruženje gdje se svi međusobno poštujemo i razumijemo s obzirom na individualna raspoloženja i energiju koju svatko tog dana donese na set. Nadam se da smo tu obiteljsku i ljudsku atmosferu koju smo stvorili iza kamere uspjeli prenijeti i na vaše ekrane zato vas pozivam da nas gledate, veselite se i volite s nama", poručila je Olga.

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +14 Aleksandra Prijović - 4 Clubzone Hoće li to pasti i četvrta zagrebačka Arena? Evo koliko je ulaznica za treći koncert omiljene srpske zvijezde prodano u trenu!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene