iza nje stoji posebna priča

Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Martin Kemp Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton, princ William Emmanuel Macron i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 3 +19 Princ Harry i Kate Middleton - 2 Galerija

Posljednjih dana mediji su puni napisa o Kate Middleton, koja je šokirala svijet kad je objavila da ima rak, a jedan britanski glumac i glazbenik sad je objavio njezinu nikad viđenu fotografiju.

Kate Middleton posljednjih je mjeseci glavna tema medija, a posebno se o njoj govori posljednjih dana otkako je otkrila da ima rak.

Za princezu su svi zabrinuti te joj šalju želje za brz oporavak, a isto joj je poželio i britanski glumac i glazbenik Martin J. Kemp, koji je objavio nikad viđenu fotografiju princeze.

Na toj su fotografiji i njegova supruga Shirlie Holliman te njihova djeca, voditelj Roman Kemp i Harley Moon.

"Šaljem toliko ljubavi princezi od Walesa i cijeloj njezinoj obitelji", piše u opisu.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Izvor blizak Kate Middleton otkrio je detalje princezinog govora koji je uzdrmao svijet: "Osjećala je da to mora učiniti..."

Kate je pozirala s Kempovom obitelji prošle godine kada ih je posjetila u njihovu domu kako bi s Romanom snimila video za svoju kampanju podrške ranom razvoju djece, ''Shaping Us''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kemp (@martinjkemp)

Suradnju s radijskim voditeljem započela je nakon što se on pojavio u dokumentarcu u kojem se istraživala velika psihička kriza muškarca nakon smrti bliskog prijatelja i kolege. Ti problemi doveli su ga na korak do samoubojstva.

Nakon emitiranja na BBC-u Kate je stupila u kontakt s njim i dogovorili su intervju za najavu kampanje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Martin Kosovec Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 2 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 3 +25 Baby Lasagna na Porinu - 2 Celebrity Fotografija Baby Lasagne s još jednom našom glazbenom senzacijom pravi je hit na Instagramu: ''Kakva kombinacija, mega ste!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju A.J. Cook kao agentica Jennifer Jareau - 6 A.J. Cook - 9 A.J. Cook - 2 A.J. Cook - 3 +29 A.J. Cook - 5 Nekad i sad Ovu zanimljivu činjenicu o zvijezdi kriminalističke serije mnogi nisu znali, zbog nje se mijenjao cijeli scenarij!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene