''duboki naklon obojici!''

Fotografija Baby Lasagne s još jednom našom glazbenom senzacijom pravi je hit na Instagramu: ''Kakva kombinacija, mega ste!''

Baby Lasagna i Martin Kosovec - 1 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 1 Lucija Ocko / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Martin Kosovec Baby Lasagna i Martin Kosovec - 4 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 2 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 3 Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 1 Baby Lasagna na Porinu - 4 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 1 +19 Martin Kosovec Galerija

Baby Lasagna na nedavnoj dodjeli Porina pozirao je s talentiranim kolegom koji je baš kao i on preko noći postao zvijezda.

Proteklog vikenda održala se dodjela Porina, a među brojnim zvijezdama koje su stigle na tu prestižnu dodjelu bio je i naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna.

Na crvenom tepihu Lasagna je pozirao s djevojkom Elizabetom Ružić, a nakon toga za fotografiju mu se pridružio i talentirani kolega koji je baš kao i on preko noći postao tema medija i glavna senzacija, Martin Kosovec.

Pogledaji ovo Martin Kosovec Celebrity Mladi Martin Kosovec spojio je nespojivo u svojoj prvoj pjesmi koju je premijerno izveo na Dori, ovo je bilo neočekivano!

Pobjednik Dore i pobjednik ovogodišnje sezone showa ''The Voice'' za događanje su se posebno sredili, a njihovu fotografiju podijelio je upravo Martin.

''Markec i ja'', napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kosovec (@kosovecmartin)

''Valjda jedine osobe za koje sam ikad glasala na jednoj slici'', ''Dečki, pravo ste osvježenje na našoj sceni'', ''Kakva kombinacija'', ''Mega ste, duboki naklon'', bili su samo neki od komentara obožavatelja.

18-godišnji Martin i 28-godišnji Marko zajedno su otkrili i dobitnika Porina u kategoriji Najboljeg novog izvođača, koji je otišao u ruke Antunu Idemu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna otvorio dušu o borbi s depresijom: "Tata me odveo svećeniku, čitam Bibliju svaki dan, idem na misu..."

"U nadolazećem vikendu kročit ću na pozornice koje sam dosad gledao samo na malim ekranima. Upravo zato osjećam malu tremu, koju ipak zasjenjuje osjećaj časti. Sretan sam što ću u ulozi prezentera biti dio glazbene nagrade Porin", izjavio je Baby Lasagna na dodjeli.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju A.J. Cook kao agentica Jennifer Jareau - 6 A.J. Cook - 9 A.J. Cook - 2 A.J. Cook - 3 +29 A.J. Cook - 5 Nekad i sad Ovu zanimljivu činjenicu o zvijezdi kriminalističke serije mnogi nisu znali, zbog nje se mijenjao cijeli scenarij!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll se pohvalila prizorima u društvu svjetski slavnih frajera: ''Instagram bi opet mogao pasti!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene