promijenio način života

Baby Lasagna otvorio dušu o borbi s depresijom: "Tata me odveo svećeniku, čitam Bibliju svaki dan, idem na misu..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna +20 Baby Lasagna - 1 Galerija

Baby Lasagna otkrio je da je skroz posvećen vjeri, a svoj život promijenio je iz korijena nakon teškog životnog razdoblja te se okrenuo Bogu.

Baby Lasagna, naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu u razgovoru za Bitno.net otkrio je da već nekoliko godina prakticira vjeru, čita Bibliju i ide na misu. 

"Nisam mogao boraviti s ljudima i bježao sam u izolaciju svog stana. Osjećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stišće. Pratili su me umor i očaj, ukratko, upao sam u depresiju", rekao je.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Celebrity Postotak Baby Lasagne na eurovizijskim kladionicama nikad nije bio viši, iz dana u dan sve je veći favorit!

"U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je točno znao što mi je potrebno. Odveo me k prijatelju svećeniku na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela nestajati, a njeno mjesto zauzimali su sreća i osjećaj ispunjenosti", dodao je.

"Prvi put u crkvi sam htio slušati, a ne pričati. Što mi, Bože, želiš reći? Kako mi možeš pomoći? I primio sam odgovor. Nije to bio audio upućen ušima, već više osjećaj u srcu kojim mi je Bog poručio: ‘Moj si.’ Bog je za mene tada postao živa osoba. Čim se sjetim tih riječi, zaplačem…"

Pogledaji ovo Dejan Lovren Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

Pjevač je, kako kaže, promijenio u svom načinu života i svoju svakodnevicu prilagodio Bogu. 

"Prestao sam slušati neke, do tada drage, bendove, osobito one čija su ikonografija i pjesme bile antikršćanske, ali to se dogodilo prirodno. Kao što bodybuilder koji želi ići na natjecanje neće pojesti pizzu. Jednostavno ne ide jedno s drugim", kaže.

Je li vas iznenadila ova informacija o Baby Lasagni?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Moj je san oduvijek bio živjeti od glazbe, ali ponekad nisam siguran je li to i Božja volja za mene. Inspiriraju me sveci, njihova skromnost i siromaštvo te se pitam kako to dvoje pomiriti. Pa opet, možda je baš potrebno u ovom mulju koji zovemo glazbom donijeti nešto što nisu samo seks, droge i lake note. To je sljedeća tema o kojoj ću razgovarati s duhovnikom", dodao je.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna objavio fotku sa svojim miljenicama, otkrio je i da mu je cura uskočila u pomoć: "Nisam ih mogao sve okupiti pa..."

Objasnio je i što mu to najviše znaši u vjeri te što obožava raditi. 

"Svako jutro pročitam nekoliko poglavlja Biblije jer smatram važnim poznavati Njegovu Riječ. Također slušam duhovnu glazbu, gledam Chosen (proplakao sam, valjda, na svakoj epizodi)… zapravo na sve strane pronalazim stvari koje me tješe. No najviše mi znači euharistija, a definitivno obožavam mise zornice u vrijeme došašća. Prošle sam godine propustio samo jednu…", zaključio je.

Pogledaji ovo Dejan Lovren Zanimljivosti Lovren na meti urnebesnih komentara poslije izjave o Baby Lasagni, pogledajte što mu sve pišu!

Nedavno je nogometaš Dejan Lovren izjavio da je pjesma "Rim Tim Tagi Dim" sotonistička, ali čini se da Baby Lasagna ipak gaji drugačija vjerovanja. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron i Kate Middleton Kate Middleton i Mila Snedon Princ Harry i Kate Middleton - 5 Kate Middleton i kralj Charles - 3 +25 Kate Middleton Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 3 Princ Harry i Kate Middleton - 2 +25 Princ Harry i Kate Middleton - 1 Celebrity Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene