"Ovo je preslatko!"

Baby Lasagna objavio fotku sa svojim miljenicama, otkrio je i da mu je cura uskočila u pomoć: "Nisam ih mogao sve okupiti pa..."

Baby Lasagna Baby Lasagna Ivana Grgic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna +19 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna je na Instagramu objavio fotografiju s mačkama, a za koju je zaslužna njegova djevojka Elizabeta Ružić.

Naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Baby Lasagna objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju kojom je oduševio svoje obožavatelje, a na kojoj pozira okružen s mačkama.

"Nisam ih mogao sve okupiti da se slikaju sa mnom pa je Elizabeta Ružić napravila ovo", napisao je Baby Lasagna uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

"Kralj mačaka", "Mogući cover za album?", "Omg, ove s jednim okom su mi najslađe. Pirati mali", "Bilo bi dobro da u ovoj košuljici nastupaš na Eurosnogu", "Ikona", "Nitko ne može biti tako zgodan", "Savršeno", "Ovo je preslatko", "Hahaha super, mace su preslatke", "Da sam bar ja mačka", komentirali su njegovi obožavatelji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Uvedena su nova pravila za nadolazeći Eurosong, tiču se glasovanja, ali i privilegiranih pet država!

Baby Lasagna i u svojoj pobjedničkoj pjesmi za Eurosong "Rim Tim Tagi Dim" spominje mačku, a i sam je veliki obožavatelj i vlasnik nekoliko njih.

Prije nekoliko dana pojavio se na izložbi mačaka u Zagrebu, a tamo je od jednog djeteta iz publike dobio i posebnu napisanu pjesmicu za njega.

''Baby Lasagna novi je lik,
Elizabetin je zaručnik.
On samo na pozornicu treba doći,
Već na prvo mjesto skoči.
Marko mu je ime,
Jako se ponosim njime
U jednom spotu svi ga zovu Ken,
Euroviziju osvoji za tren.

Njegove pjesme slušam najmanje 50 puta na dan,
Veliki sam njegov fan
Na svim novinama vel'ki će naslov dobiti,
Puno nagrada osvojiti
Svaka druga pjesma mi je dosadna,
Rim Tim Tagi Dim je baš ona, posebna.

I za kraj, onaj pozdrav, nije vau,
Nego već svima dobro poznati – Meow!''

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 6 Celebrity Baby Lasagna uveo promjene za nastup na Eurosongu, s ekipom neće biti i jedna ključna osoba

Marko je pjesmicu podijelio na Instagram priči, a čini se da se i njemu itekako svidjela.

Na svom Instagram profilu svaku svoju objavu Marko završava pozdravom ''Meow''. Nama je rekao i zašto.

''Meow je postala poštapalica između mene i mojih najbližih, pa bih se često na telefon javljao sa "meow". Nakon što se sve ovo izdogađalo, odlučio sam da ''meow'' i javno postane moj pozdrav. Pa eto - meow!'' otkrio nam je.

Podsjetimo, Marko je trenutno prvi na eurovizijskim kladionicama za pobjedu, a ispod njega se na drugom mjestu nalazi Ukrajina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara +25 Sofia Vergara - 10 Celebrity Vergara oduševila pojavom u zelenom bikiniju, tko bi rekao da ima 51 godinu? Za nju vrijeme kao da je stalo!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris - 8 Chuck Norris - 2 Chuck Norris - 1 Chuck Norris - 3 +23 Chuck Norris - 7 Celebrity Vjerovali ili ne, Chuck Norris ima 84 godine! Ovakvog ga pamtite, no već dugo on više tako ne izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene