Dogovori su u tijeku

Baby Lasagna uveo promjene za nastup na Eurosongu, s ekipom neće biti i jedna ključna osoba

Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 6 Livio Andrijic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 9 +17 Baby Lasagna - 10 Galerija

Baby Lasagna nakon prve odrađene scenske probe za Euroviziju otkrio je što će se promijeniti od nastupa na Dori.

Baby Lasagna počeo je s ozbiljnim probama za Euroviziju, a fotografi su jučer zabilježili njegovu prvu probu za scenski nastup.

Nakon probe Lasagna je za Jutarnji otkrio da će njegov nastup imati neke promjene.

''Upravo razrađujemo i definiramo kako će sve to izgledati na Eurosongu, a snimili smo i prvi predložak nastupa koji šaljemo u Švedsku, kako bi ljudi gore vidjeli što se tu sve događa'', kaže Baby Lasagna.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Pogledajte spektakularnu feštu koju su Baby Lasagni spremili u rodnom Umagu: ''Ponos našeg grada!'

Njegov nastup bit će izmijenjen.

''Drukčije nego na Dori. Drukčije u smislu unapređenja, u smislu još jačeg scenskog nastupa. Bit će, dakle, promjena u smislu koreografije, šminke i kostima'', otkriva Baby Lasagna.

No, rukavi oko kojih se digla velika polemika - ostaju.

''Valentina još radi na kostimima. Što se mene tiče, rukavi ostaju, eventualno će biti još veći'', kroz smijeh govori Baby Lasagna, kojem su neki zamjerili tvrdeći da upravo zbog tih rukava previše podsjeća na lanjskog finskog eurovizijskog predstavnika Kääriju, a koji se nakon toga i sam oglasio. Kostime za Lasagnu, plesače i bend izradila je njegova prijateljica dizajnerica Valentina Pliško.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pogledajte kako je Baby Lasagna reagirao na vijest da je prvi na kladionicama za pobjedu na Eurosongu: "Ne mogu uopće..."

Plesači Luana Kličić i Sebastijan Žeželić s Markom idu i u Švedsku, dok će na klavijaturama i gitari biti Mihael Žipovski. Međutim, i tu će biti jedna promjena, na Dori je za bubnjevima bio Martin Purišić, brat Baby Lasagne, no on na Euroviziju neće ići. Njega će na Eurosongu zamijeniti Matija Klaj.

''Buraz neće s nama u Švedsku jer nastavlja ranije dogovorenu turneju sa svojim bendom Mono Inc.'', govori.

Naš predstavnik već je pet dana prvi na ljestvici kladionica sa 17 posto šanse za pobjedu, a osim na kladionicama, njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" našla se i na top-listama u nekim državama, a pjevač se sada u priči na Instagramu pohvalio i da je prikupio prvi milijun slušanja na Spotifyju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron i Novak Đoković - 5 Charlize Theron i Novak Đoković - 2 Charlize Theron i Novak Đoković - 3 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića +27 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića Celebrity Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Kovačić - 3 Jelena Kovačić - 2 Jelena Kovačić - 4 Jelena Kovačić - 1 +25 Katarina Kovačić Celebrity Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene