Dobro su kliknuli!

Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Charlize Theron i Novak Đoković Charlize Theron i Novak Đoković Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron i Novak Đoković - 5 Charlize Theron i Novak Đoković - 2 Charlize Theron i Novak Đoković - 3 Charlize Theron na meču Novaka Đokovića Charlize Theron na meču Novaka Đokovića Charlize Theron i Alex Dimitrijevic - 5 Charlize Theron i Alex Dimitrijevic - 6 Charlize Theron - 8 Charlize Theron - 9 Charlize Theron - 6 +21 Charlize Theron - 4 Galerija

Charlize Theron zaigrala je tenis s Novakom Đokovićem na 20. godišnjem teniskom turniru slavnih Desert Smash.

Holivudsku glumicu Charlize Theron mogli smo često vidjeti u prvim redovima teniskih mečeva, a sada se i sama okušala u omiljenom joj sportu, i to s ni više ni manje nego Novakom Đokovićem, čija je i sama velika obožavateljica.

48-godišnja oskarovka bila je domaćin 20. godišnjeg teniskog turnira slavnih Desert Smash, koji je organiziran s ciljem podrške njezine dobrotvorne organizacije Charlize Theron Africa Outreach Project. Organizacija je to koja inače financira grupe koje rade izravno s mladim ljudima i bavi se sprječavanjem rodno uvjetovanog nasilja, zagovaranjem seksualno reproduktivnog zdravlja i prava te osiguravanjem pristupa visokom obrazovanju.

Pogledaji ovo Novak i Jelena Đoković - 1 Celebrity Đoković se emotivno zahvalio supruzi koja je zbog njega na sebe preuzela sve uloge u obitelji: ''Dok sam ja stvarao povijest...''

Đoković je bio jedna od glavnih zvijezda turnira, u finalnom meču napravio je iznenađenje pojavivši se s Charlize u meču s ATP prvakom Francesom Tiafoeom, komičarkom Yvonne Orji i dvostrukom Grand Slam pobjednicom Victorijom Azarenkom.

"Tenis je obično nevjerojatan jer dolaze ljudi koji znaju igrati tenis. Dakle, danas bi mogao nastati pravi nered, ali uspjet ćemo", izjavila je Charlize za The Hollywood Reporter uoči turnira.

Pogledaji ovo Charlize Theron i Alex Dimitrijevic - 4 Celebrity Holivudska ljepotica potvrdila je šuškanja o novoj ljubavi, uhvaćena je s poznatim modelom koji vuče korijene s naših prostora

Na terenu je zaigrala u paru s Đokovićem, s kojim je napravila pravi show i dobro zabavila gledatelje i navijače na tribinama.

"Gdje želiš stajati?" pitao ju je Novak prije servisa, na što mu je ona odgovorila: "Ne znam što radim!"

Kamere su ih nakon meča snimile nasmijane i dobro raspoložene kako se grle, što je oduševilo njihove obožavatelje.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 3 Sharon Osbourne - 4 +24 Sharon Osbourne - 2 Nekad i sad Supruga legendarnog rokera osvanula nikad mršavija i drukčijih crta lica, za nju su zabrinuti i prijatelji koje nije htjela slušati

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart - 2 Kristen Stewart - 3 Kristen Stewart Kristen Stewart - 1 +20 Kristen Stewart - 15 Celebrity Pojavila se u bodiju s manjkom tkanine i čarapama, evo zašto se svima činilo kao da je zaboravila još nešto obući!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene