''Ona je ovo učinila mogućim''

Đoković se emotivno zahvalio supruzi koja je zbog njega na sebe preuzela sve uloge u obitelji: ''Dok sam ja stvarao povijest...''

Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 8 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 7 Novak i Jelena Đoković - 6 Novak i Jelena Đoković - 4 +20 Novak i Jelena Đoković - 3 Galerija

Novak Đoković prisjetio se svojih teniskih uspjeha pa otkrio da je za sve zaslužna uprav njegova supruga Jelena Đoković kojoj je potom i zahvalio.

Srpski tenisač Novak Đoković na društvenim mrežama posvetio je emotivnu poruku svojoj supruzi Jeleni, koja je uz njega cijelo vrijeme i velika podrška.

Novak je podijelio videozapis koji se sastojao od njegovih fotografija s terena i s osvojenim trofejima, a u opisu je dao do znanja da je za to itekako zaslužna upravo Jelena.

''Kakva je ovo nevjerojatna sezona bila. Vječno ću biti zahvalan mojoj supruzi što je bila najbolja majka djeci dok sam ja stvarao povijest sporta. Njezina potpora i ljubav koju sam osjećao od svoje obitelji učinila je ovu povijesnu sezonu mogućom'', napisao je Đoković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Zahvalio se još i svom timu kojeg čini i naš bivši tenisač Goran Ivanišević, a pratitelji su ga u komentarima nahvalili.

''Samo naprijed, kralju!'', ''Odlična sezona, želim ti još bolju'', ''Ti si inspiracija kakvu rijetko imamo u svijetu'', pisali su.

Jelena i Novak upoznali su se u gimnaziji krajem 90-ih, međutim, službeno su počeli hodati tek 2005. godine. Par se zaručio u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi Wimbledonski naslov.

Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

Jelena Novaka prati na skoro svim njegovim mečevima, a posebno je pozornost privlačila ove godine na Wimbledonu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Ante Gelo - 2 +23 Ante Gelo - 1 Celebrity Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +25 Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik svoj je bor ove godine ukrasila na neobičan način, što vi kažete na njenu ideju?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene