transparenti, ovacije, šampanjac!

Pogledajte spektakularnu feštu koju su Baby Lasagni spremili u rodnom Umagu: ''Ponos našeg grada!'

Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 4 Goran Sebelic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 +17 Baby Lasagna - 9 Galerija

Uz brojne ovacije i podršku, obožavatelji i građani Umaga dočekali su Baby Lasagnu i pružili mu spektakularan doček.

Nakon pobjede na Dori Baby Lasagna postao je glavna tema u Hrvatskoj i šire, a sada se vratio u svoj rodni Umag gdje su mu obožavatelji i građani priredili spektakularan doček.

Na dočeku su sijevali brojni transparenti poput "Ponos našeg grada", a Lasagna se pojavio pred okupljenima dok je u pozadini svirala pjesma "Rim Tim Tagi Dim" s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj. 

Našeg predstavnika dopratile su dvije djevojke u tradicionalnoj istarskoj nošnji, a na bini je bio i njegov brat Martin Purušić koji je nastupio kao bubnjar u njegovom bendu na Dori. 

Okupljeni građani su ga nagrađivali ovacijama te su se, naravno, svi htjeli fotografirati s novopečenom zvijezdom. 

"Nadam se da ćemo razviti sluh za malo drugačiju glazbu. Mislim da na hrvatskoj sceni postoje bendovi koji rade lude stvari", rekao je Baby Lasagna u razgovoru na pozornici.

Također, otkrio je i da mu je cijeli album gotov.

Podsjećamo, nakon pobjede Baby Lasagne na Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" popeli smo se na prvo mjesto eurovizijskih kladionica i imamo 15 posto šansi za pobjedu, dok drugoplasirana Ukrajina ima 14 posto.

Ovo je prvi put u povijesti sudjelovanja Hrvatske na Eurosongu da smo se na kladionicama našli na prvom mjestu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 1 Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson Blanket Bigi Jackson - 2 Blanket Bigi Jackson - 4 +21 Blanket Bigi Jackson - 3 Nekad i sad Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene