omiljena tv detektivka

Ovu zanimljivu činjenicu o zvijezdi kriminalističke serije mnogi nisu znali, zbog nje se mijenjao cijeli scenarij!

A.J. Cook kao agentica Jennifer Jareau - 1 A.J. Cook kao agentica Jennifer Jareau - 1 IMDb 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju A.J. Cook kao agentica Jennifer Jareau - 6 A.J. Cook - 9 A.J. Cook - 2 A.J. Cook - 3 A.J. Cook - 5 A.J. Cook - 4 A.J. Cook - 6 A.J. Cook - 8 A.J. Cook - 1 A.J. Cook - 7 +23 A.J. Cook - 10 Galerija

U seriji ''Zločinački umovi'' kroz sezone se izmijenilo puno likova, a glumica A. J. Cook od svoje uloge nije odustala čak ni za vrijeme trudnoće, evo kako danas izgleda.

Serija ''Zločinački umovi'' jedna je od najpoznatijih kriminalističkih serija na svijetu, a njezini likovi ulogama u ovoj seriji probili su se na A listu poznatih i slavnih.

Pogledaji ovo Matthew Gray Gubler Celebrity Zgodni genijalac iz popularne krimi serije ljubio je jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a danas svoj ljubavni život vješto skriva

Kroz dugih 16 sezona serija, kroz seriju se provlačilo puno likova, a samo nekoliko njih bilo je u seriji od početka do kraja.

Jeste li gledali ''Zločinačke umove''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Jedna od agentica bila je i Jennifer Jareau, skraćeno J. J., koju je utjelovila glumica A. J. Cook.

Andrea Jay u seriji je glumila od 2005. do 2020. godine, a pojavila se u čak 206 epizoda. No, jednu će sezonu ipak posebno pamtiti.

Pogledaji ovo Kirsten Vangsness kao Penelope Garcia Nekad i sad U hit-krimiseriji isticala se osebujnom pojavom, a evo izgleda li glumica tako i u stvarnom životu!

Tijekom snimanja 10. sezone 2014. godine, A. J. je ostala trudna sa svojim drugim djetetom Phoenixom Skyom. Glumica je trudnoću objavila na društvenim mrežama, a scenaristi su već počeli razmišljati o novoj osobi koja će doći na mjesto agentice Jareau. No, Cook je odlučila da će ipak snimiti nekoliko epizoda dok god bude mogla pa se tako trudna pojavila u nekim scenama, a scenarij je čak bio napisan i tako da je u seriji rodila svoje dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ Cook (@ajcook)

Na početku 11. sezone, A. J. je snimila scenu sa svojim sinom, a nekoliko epizoda kasnije vratila se u ulogu.

Pogledaji ovo Joe Mantegna - 1 Nekad i sad Možete li vjerovati da legendarni FBI agent već ima 76 godina? Potpuno je posijedio i nema šanse da biste ga na prvu prepoznali!

Phoenix je glumičino drugo dijete, a prvog sina Mekhaija Allana rodila je 2008. godine. Prvu trudnoću u seriji je skrivala. Dvojicu sinova glumica je dobila u braku s Nathanom Andersenom. Vjenčali su se 2001. godine, a upoznali su se na fakultetu u državi Utah.

2019. godine njihovu sreću uzdrmala je Nathanova dijagnoza o karcinomu, no bolest je uspio pobijediti, a glumica je medijima tada priznala da je snagu i želju doživljenu zbog supruga unijela i u svoj lik u ''Zločinačkim umovima''.

Pogledaji ovo Shemar Moore - 6 Celebrity Svi ga znaju kao mišićavog ljepotana iz kriminalističkih serija, a njegova stvarnost potpuna je suprotnost od uloga koje igra

Andrea danas ima 45 godina, a koliko se od ''Zločinačkih umova'' promijenila pogledajte u našoj galeriji.

Nakon ove serije, glumila je u još nekoliko filmova i serija, ''The Virgin Suicides'', ''Final Destination 2'', ''Out Cold'' i drugima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić na Dori 2019. - 3 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Franka Batelić na Dori 2019. - 1 +27 Franka Batelić - 3 Celebrity Možete li pogoditi koja je naša pjevačica i poduzetnica na fotografiji? O njezinim uspjesima i ljepoti danas se priča i izvan granica Hrvatske!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 4 Celebrity Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene