Omiljena Penelope!

U hit-krimiseriji isticala se osebujnom pojavom, a evo izgleda li glumica tako i u stvarnom životu!

Kirsten Vangsness kao Penelope Garcia Kirsten Vangsness kao Penelope Garcia Youtube 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kirsten Vangsness kao Penelope Garcia Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness Kirsten Vangsness +18 Kirsten Vangsness Galerija

Kirsten Vangsness upoznali smo kao informatičarku upečatljivog izgleda u seriji ''Zločinački umovi'', a malo tko zna da je i nakon serije ostala jako dobra s kolegom sa seta.

Kirsten Vangsness utjelovila je informatičarku u seriji ''Zločinački umovi'' koja je svima odmah zapela za oko zbog svog upečatljivog izgleda.

Uvijek veselo i šareno obučena te s raznim frizurama, Penelope Garcia postala je lik bez koje ta serija više ne bi imala smisla, a služila je kao ključni član tima za borbu protiv kriminala.

Još jedna stvar po kojoj su je mnogi zapamtili bilo je i konstantno flertovanje s Derekom Morganom, kojeg je utjelovio glumac Shemar Moore. Malo tko zna da su Shemar i Kirsten vrlo dobri prijatelji i izvan seta, a zbog toga je i njihova kemija pred kamerama bila jako dobra.

Publiku su zabavljali svojim simpatičnim nadimcima koji bi se često protumačili kao ljubavi poput Baby girl, Honey, Hot Stuff, Dollface i mnogim drugima.

Vangsness je za E! jednom rekla da joj je to bilo prekrasno, prijateljsko i kreativno iskustvo. Čak su se na jednom crvenom tepihu poljubili i u usta, što je odmah pokrenulo razna šuškanja.

Zanimljivo je da je Kirsten sve do prošle godine bila sama, ili se u medijima barem nije znalo da je u vezi, a 2022. zaručila se za glumca i pisca Keitha Hansona.

Njezine fotografije s crvenih tepiha i stvarnog života pokazuju pak da osebujan stil iz serije njeguje i u stvarnosti, ali nešto smirenije.

Vangsness se također pojavila u filmovima ''The Chicago 8'' iz 2011. i ''Kill Me, Deadly'' iz 2015. godine, a bila je i jedina od originalne postave glumaca koja se pojavila i u nastavcima ''Zločinačkih umova'' nakon 15 sezona serije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 +25 Petra Kraljev - 2 Celebrity Zgodna zvijezda Kumova plijenila je poglede u izlasku, ovakvu je nemamo priliku vidjeti u seriji!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Brenda Fricker - 9 Brenda Fricker - 2 Brenda Fricker - 6 Brenda Fricker - 10 +12 Brenda Fricker - 17 Celebrity Žene s golubovima sjetimo se svake godine tijekom blagdana, a njezina stvarna sudbina nije puno drukčija od one iz filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene