omiljeni dr. spencer reid

Zgodni genijalac iz popularne krimi serije ljubio je jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a danas svoj ljubavni život vješto skriva

Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler i Joe Mantegna +6 Matthew Gray Gubler Galerija

Matthew Gray Gubler osvojio je simpatije javnosti kao dr. Spencer Reid u seriji "Zločinački umovi", a njegov ljubavni život veliki je misterij.

Američki glumac Matthew Gray Gubler (43) proslavio se u popularnoj kriminalističkoj seriji "Zločinački umovi", u kojoj je utjelovio dr. Spencera Reida.

U seriji je glumio od početka do kraja, odnosno od 2005. do 2020. godine, a čak je i režirao 10 epizoda.

Kao FBI-ev čudesni čovjek s eidetskim pamćenjem i višestrukim doktoratima osvojio je brojne simpatije javnosti i privukao pravu vojsku obožavatelja, a još i više obožavateljica.

Na Instagramu ga prati više od 3,5 milijuna ljudi, a obožavatelji se slažu da je u privatnom životu još simpatičniji nego na malim ekranima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Gray Gubler (@gublergram)

Osim glume, ima i druge talente, pa je tako napisao i ilustrirao dvije dječje knjige, koje su postali bestseleri.

Obožavaju ga i kolege iz serije, s kojima je postao poput prave obitelji te često dijeli njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Gray Gubler (@gublergram)

Matthew posljednjih godina uspješno skriva svoj ljubavni život, no poznato je je da je u prošlosti ljubio glumicu Kat Dennings, s kojom je prekinuo 2007. godine, a potom se pisalo da ljubi portugalsku manekenku Marisu Morris.

Zatim su ga 2014. godine u medijima povezivali s kantautoricom i manekenkom Charlotte Kemp Muhl, što je bilo i dosta zabrinjavajuće jer je ona u to vrijeme imala samo 16, a on 24 godine.

Svakako njegova najzanimljivija romansa bila je s kantautoricom Taylor Swift, iako su se samo kratko viđali 2013. godine.

Nedavno je raspametio obožavatelje serije fotografijama na kojima pozira s glumicom Aubrey Plazom, koja je u nekoliko epizoda "Zločinačkih umova" utjelovila ubojicu Cat Adams.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Gray Gubler (@gublergram)

Kako Matthew izgleda danas i koliko se promijenio otkako smo ga gledali u ulozi dr. Spencera Reida, pogledajte u našoj galeriji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 5 Ivana Vida - 6 +30 Ivana Vida - 7 Celebrity Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene