bome, nije štedio!

Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"

Domagoj i Ivana Vida Domagoj i Ivana Vida Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 5 Ivana Vida - 6 Ivana Vida - 7 Ivana Vida - 8 Ivana Vida - 10 Proslava rođendana Ivane Vida - 5 Proslava rođendana Ivane Vida - 6 Proslava rođendana Ivane Vida - 9 +24 Proslava rođendana Ivane Vida - 10 Galerija

Cure detalji s raskošne proslave 30. rođendana Ivane Vide, a doznalo se i što joj je poklonio suprug Domagoj Vida.

Supruga nogometaša Domagoja Vide Ivana Vida proslavila je 30. rođendan, a sada se doznalo i što joj je poklonio suprug.

Naime, Ivana je od Domagoja dobila čak dva sata Rolex, kao i dvije skupocjene narukvice Cartier, a njegovi su je pokloni uspjeli rasplakati, piše Večernji list. "Beskrajno hvala mom suprugu zbog kojeg živim svoju bajku. Volim te, ljubavi", rekla je Ivana u suzama u svojem rođendanskom govoru.

Na slavlju, koje se održalo u jednom zagrebačkom restoranu, okupile su se brojne domaće i regionalne zvijezde, među ostalima i stilist Marko Grubnić, koji je na društvenim mrežama pokazao djelić raskošne atmosfere.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Prostor restorana bio je dekoriran mnoštvom bijelog cvijeća i svijećama, bio je tu poseban kutak za fotografiranje, a svaki je gost dobio poklon u vrećici s natpisom "Ne želim za ničim, Ivana 30".

Podsjetimo, Ivana i Domagoj Vida u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se nakon pet godina veze, u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina. Zajedno imaju sinčića Davida.

Ivana je velika podrška Domagoju u njegovoj karijeri, a prije udaje nizala je uspjehe na izborima ljepote, na kojima je osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za Kraljicu Hrvatske.

Otad se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 7 Tony Cetinski - 8 +27 Tony Cetinski sa sinom Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Tonyja Cetinskog, osvanule su njihove rijetke zajedničke fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene