Kakva noć!

Grubnić pokazao detalje s raskošne zabave Ivane Vide, vidi se da je pazila i na najmanju sitnicu: "Zaista je bilo magično!"

Ivana Vida i Marko Grubnić Ivana Vida i Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Ivane Vida - 9 Proslava rođendana Ivane Vida - 6 Proslava rođendana Ivane Vida - 5 Proslava rođendana Ivane Vida - 4 Proslava rođendana Ivane Vida - 3 Proslava rođendana Ivane Vida - 2 Proslava rođendana Ivane Vida - 8 Proslava rođendana Ivane Vida - 7 Proslava rođendana Ivane Vida - 10 Proslava rođendana Ivane Vida - 1 +19 Domagoj i Ivana Vida - 2 Galerija

Marko Grubnić objavio je fotografije s nezaboravne proslave rođendana Ivane Vide o kojoj se priča.

Supruga našeg nogometaša Domagoje Vide, Ivana Vida proslavila je 30. rođendan i to na raskošnoj rođendanskoj proslavi u jednom zagrebačkom restoranu, na kojoj je okupila brojne poznate Hrvate.

Među gostima je bio i modni stilist Marko Grubnić, koji je nakon nekoliko videa sa same zabave objavio i niz novih fotografija sa zabave o kojoj će se sigurno još neko vrijeme pričati.

"Život ne mjerim godinama, već brojem nezaboravnih trenutaka provedenih s najdražim ljudima. Neka ova noć bude magična uspomena koje ćemo se zauvijek sjećati. Jednom se živi, zar ne! Hvala ti, draga Ivana, na nezaboravnoj noći i na predivnim uspomenama. Zaista je bilo magično. Sretan ti rođendan, ljepotice moja", napisao je Marko.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Divni", "Kakva noć", "Da se uvijek tako pleše i pjeva", komentirali su njegovi pratitelji.

Prostor restorana bio je dekoriran mnoštvom bijelog cvijeća i sa svijećama, bio je tu poseban kutak za fotografiranje, a svaki je gost dobio poklončić u vrećici s natpisom "Ne želim za ničim, Ivana 30". 

Marko je prethodno objavio i snimku trenutka kad se Ivana posebno obratila svojem suprugu Domagoju.

''Beskrajno hvala mom suprugu, zbog kojeg živim svoju bajku'', rekla mu je Ivana u suzama.

Ivana je Domagoju velika podrška u karijeri još od 2012. godine kada su se zaljubili u jednom noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David.

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Otad se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Willem Dafoe i Giada Colagrande - 5 Willem Dafoe i Giada Colagrande - 1 Willem Dafoe i Giada Colagrande Willem Dafoe i Giada Colagrande - 3 +6 Willem Dafoe i Giada Colagrande - 4 Celebrity Vjenčao se s 18 godina mlađom ljepoticom samo dan nakon što ju je zaprosio , a poludio je za njom čim ju je ugledao!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholle Tom - 1 Nicholle Tom - 5 Nicholle Tom - 3 Nicholle Tom - 7 +7 Nicholle Tom - 6 Nekad i sad Pamtimo je kao uštogljenu mladu bogatašicu iz kultne serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene