"Hoćeš li se sutra vjenčati?"

Vjenčao se s 18 godina mlađom ljepoticom samo dan nakon što ju je zaprosio , a poludio je za njom čim ju je ugledao!

Willem Dafoe i Giada Colagrande - 5 Willem Dafoe i Giada Colagrande - 5 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Willem Dafoe i Giada Colagrande - 5 Willem Dafoe i Giada Colagrande - 1 Willem Dafoe i Giada Colagrande Willem Dafoe i Giada Colagrande - 3 Willem Dafoe i Giada Colagrande - 4 Willem Dafoe i Emma Stone William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) William Dafoe (Foto: Getty Images) +0 William Dafoe (Foto: Getty Images) Galerija

Willem Dafoe dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a na svečanu ceremoniju otkrivanja došao je u pratnji svoje supruge Giade Colagrande.

Holivudski glumac poznat po brojnim ulogama filmskih zlikovaca Willem Dafoe snimljen je u svom rijetkom pojavljivanju u javnosti, za koje je imao dobar razlog - otkrivanje zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu.

68-godišnji glumac strastveno je poljubio svoju 18 godina mlađu suprugu, glumicu i redateljicu Giadu Colagrande na svečanoj ceremoniji, a prije toga je viđen i na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, gdje je njegov film "Jadnici" nagradu dobio nagradu za najbolji filmski mjuzikl ili komediju. 

Willem se za prigodu dotjerao pa je za svoj veliki dan obukao tamnoplavo odijelo preko bijele košulje i crne svečane cipele, dok je Giada nosila crnu mini haljinu bez rukava uz odgovarajući dugi kardigan i smeđe štikle s remenčićima.

Par detalje svoga privatnog života ne voli otkrivati, ali vjenčali su se godinu dana nakon što su se upoznali, a glumac je navodno poludio za lijepom Talijankom čim ju je ugledao.

"Upoznao sam svoju ženu na ulici u Rimu 2004. godine. Znao sam za nju jer sam gledao njezine filmove i imali smo neke zajedničke prijatelje. Vjenčanje je bilo vrlo impulzivno i romantično. Bili smo na ručku i ja sam rekao: 'Hoćeš li se sutra vjenčati?' Nazvao sam gradsku vijećnicu i rekli su mi: 'Ako dođeš u sljedećih nekoliko sati, možete se prijaviti i onda se sutra možete vjenčati.' Pa smo potrčali tamo i vjenčali smo se sljedeći dan uz samo dva svjedoka, naše najbolje prijatelje - mog menadžera i njezina urednika", ispričao je Willem za The Guardian.

Willem je tijekom svoje blistave karijere glumio u desecima poznatih filmova, na velikim ekranima prvi se put pojavio 80-ih godina i bio je nominiran za četiri Oscara i tri Zlatna globusa.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +28 Ben Affleck i Matt Damon Zanimljivosti Izvori bliski Lopez i Afflecku boje se da će im se dogoditi ono najgore, a njegov zadnji potez ide tome u prilog: "Obit će joj se to o glavu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene