nije ju ispuštao iz ruku

Baby Lasagna na Porin je stigao u društvu djevojke koja mu je velika podrška u svemu što radi

Baby Lasagna na Porinu - 1 Baby Lasagna na Porinu - 1 Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 1 Baby Lasagna na Porinu - 4 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +19 Baby Lasagna - 1 Galerija

Na crvenom tepihu Porina našla su se mnoga poznata lica, a Baby Lasagna tamo je stigao s djevojkom Elizabetom.

Dvorana u zagrebačkog HoB-u bila je prepuna velikih, dobro poznatih i priznatih imena hrvatske glazbene scene, kao i onih koji tek kreću na svoj glazbeni put. Crvenim tepihom prošetali su nominirani glazbenici zajedno s brojnim poznatim licima koja su se našla na ovogodišnjoj dodjeli Porina u ulozi gostiju ili uručitelja najpoželjnije glazbene statue.

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna ovoga puta bio je u ulozi prezentera, a na crveni tepih dodjele, pravim imenom Marko Purišić, stigao je u društvu djevojke Elizabete Ružić.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna otvorio dušu o borbi s depresijom: "Tata me odveo svećeniku, čitam Bibliju svaki dan, idem na misu..."

Marko i Elizabeta pozirali su držeći se ruke. Lasagna je nosio crne hlače i sivi sako te košulju koju je krasila kravata sa zanimljivim modnim detaljem.

Kakvi su vam Lasagna i Elizabeta kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Elizabeta se također odlučila na odijelo pa je tako nosila bež hlače i karirani sako ispod kojeg je obukla korzet. 

Osim s njom, Marko je pozirao i s pobjednikom poznatog showa Martinom Kosovecom i glumicama Anjom Šovagović-Despot i Natašom Janjić Medančić.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Celebrity Postotak Baby Lasagne na eurovizijskim kladionicama nikad nije bio viši, iz dana u dan sve je veći favorit!

S pobjednikom The Voicea, Baby Lasagna otkrio je dobitnika Porina u kategoriji Najboljeg novog izvođača, koji je otišao u ruke Antunu Idemu.

Obzirom na to da Lasagna nije naviknuo biti u centru pozornosti, ranije je priznao da ipak osjeća trebu za ovaj događaj.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u emisiji uživo rekao što misli o srpskoj predstavnici na Eurosongu, ovo je njegova pretpostavka o njihovom plasmanu!

"U nadolazećem vikendu kročit ću na pozornice koje sam dosad gledao samo na malim ekranima. Upravo zato, osjećam malu tremu koju ipak zasjenjuje osjećaj časti. Sretan sam što ću u ulozi prezentera biti dio glazbene nagrade Porin", izjavio je Baby Lasagna.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle - 2 Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene