"ona je ...''

Baby Lasagna u emisiji uživo rekao što misli o srpskoj predstavnici na Eurosongu, ovo je njegova pretpostavka o njihovom plasmanu!

Baby Lasagna Baby Lasagna Emica Elvedji/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 6 +20 Baby Lasagna - 5 Galerija

Baby Lasagna i dalje je prvi na kladionicama za Eurosong, a naš predstavnik sada je otkrio kako jedva čeka upoznati Teya Doru, inače srpsku pobjednicu Beovizije.

Baby Lasagna dobro je protresao Hrvatsku pobjednom na Dori, a našu zemlju predstavljat će pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj. 

Naš predstavnik gostovao je u srpskoj emisiji "Blic dan", a voditeljima je otkrio da se nije nadao pobjedi te da će dati sve od sebe da što bolje predstavi Hrvatsku. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna objavio fotku sa svojim miljenicama, otkrio je i da mu je cura uskočila u pomoć: "Nisam ih mogao sve okupiti pa..."

"Bio sam prva rezerva, nisam se ni trebao pojaviti na Dori, ali kada je jedna natjecateljica odustala, upao sam i na kraju pobijedio. S obzirom na to da sam bio rezerva, imao sam jako malo vremena da se pripremim. Ovo je bio moj prvi javni nastup, nikada nisam nastupao kao pjevač, već kao gitarist", rekao je za "Blic dan".

Pjevač se također našalio na račun svoje podrške. 

"Nisam ni znao da imam toliko rodbine, svi su me odjednom počeli zvati i javljati mi se", dodao je u šali.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Uvedena su nova pravila za nadolazeći Eurosong, tiču se glasovanja, ali i privilegiranih pet država!

Mnogi obožavatelji usporedili su njega i srpsku predstavnicu Teya Doru s prošlogodišnjim natjecateljima iz Švedske i Finske. 

Podsjećaju li i vas nastupi Baby Lasagne i Teya Dore na one od Kaarije i Loreen?

  • Da, definitivno podsjećaju.
  • Možda malo.
  • Nikako ne podsjećaju.

Ukupno glasova:

"Naravno da sam vidio tu fotografiju i zaista mi se dopala. Jedva čekam da sretnem Teya Doru i da napravimo zajedno tu fotografiju. Ona je fenomenalan pjevač, pjesma je jako dobra i vjerujem da će Srbija napraviti veliki uspjeh", rekao je pa dodao da nadimak Lasagna nema veze s tim što on voli jesti lazanje.

''Više volim pizzu i krafne, a lazanje najmanje volim", istaknuo je. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna - 1 Vanna Vanna +26 Vanna Nekad i sad Pogledajte kako je Vanna izgledala 2009. godine, već tada je nosila svoj zaštitni znak, a voljela je isticati i glavni adut

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Ćukušić Irena Ćukušić Irena Ćukušić Marko i Irena Pecotić - 1 +30 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Bivša supruga našeg pjevača novim potezom nakon skandaloznog razvoda jasno je dala do znanja da s njim više ne želi imati nikakve veze!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene