Jedna je Vanna!

Pogledajte kako je Vanna izgledala 2009. godine, već tada je nosila svoj zaštitni znak, a voljela je isticati i glavni adut

Vanna - 1 Vanna - 1 Tea Cimas/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna - 1 Vanna Vanna Vanna Vanna Vanna Vanna - 7 Vanna - 6 Vanna - 5 +20 Vanna - 3 Galerija

Vanna je prije 15 godina nastupala na festivalu Evergreen u Opatiji, a sada su se pojavile fotografije njenog nastupa i podsjetile nas kako je tada izgledala.

Naša pjevačica Vanna danas nosi titulu jedne od najljepših baka u Hrvatskoj u čijoj se ulozi snašla i više nego odlično, a ovih su se dana u javnosti pojavile fotografije iz njezinih mlađih dana, točnije iz 2009. godine i podsjetile nas kako je tada izgledala.

Vanna je tada nastupala na završnoj večeri festivala Evergreen u Opatiji, a već tada je nosila frizuru koja joj je s godinama postala zaštitni znak. Na nastupu je nosila crnu haljinu s dekolteom, upečatljivu ogrlicu kao dodatak i crne cipele, a isticale su se i njezine zgodne noge.

Pjevačica je prošle godine postala baka i to nakon što je njezin sin Luka dobio kćer. Fotografi su jednom prilikom snimili u šetnji s unučicom kojoj je tepala sa smiješkom na licu te pokazala koliko uživa u svojoj novoj ulozi.

Pogledaji ovo Ivana Vrdoljak Vanna Celebrity Vanna se prisjetila jedinog nastupa u 30 godina na kojem nije pjevala "Tek je 12 sati": "Svi smo bili pretužni..."

"Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed", rekao je Vannin suprug Andrija Vrdoljak za Story nakon što se proširila vijest da je Luka postao otac.

Vanna sa Andrijom osim 26-godišnjeg sina Luke, ima i kćer Janu, a par je u sretnom braku od 1998. godine. Jana ove godine slavi 23. rođendan, a ova ljepotica s godinama sve više liči na svoju poznatu mamu.

Pogledaji ovo Vanna Celebrity Lijepa Vannina kći snimljena u solo izlasku, svojom gestom oduševila je sve oko sebe, dok s lica nije skidala osmijeh

Suprug Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton Kate Middleton +25 Princ William i Kate Middleton Zanimljivosti Ovako su stručnjaci analizirali novu fotografiju Kate Middleton koja je uzburkala javnost: "Boli me mozak što to moram isticati"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 6 +25 Britney Spears - 4 Celebrity Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene