Svratio na važno mjesto

Baby Lasagna ispunio je još jedan korak koji ga je dijelio od službene potvrde imena po kojem ga svi znaju!

Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 4 Facebook - HDS 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 1 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna na Porinu - 4 Baby Lasagna na Porinu - 2 +20 Baby Lasagna na Porinu - 1 Galerija

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, od danas je i službeno upisan u registar skladatelja pod tim umjetničkim imenom.

Cijela Hrvatska i Europa u proteklih mjesec dana čule su za Baby Lasagnu iza čijeg se imena skriva skromni umaški glazbenik Marko Purišić.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna otvorio dušu o borbi s depresijom: "Tata me odveo svećeniku, čitam Bibliju svaki dan, idem na misu..."

Iako mnogi njegovo pravo ime zbog umjetničkog ni ne znaju, od danas ga se i službeno može zvati Baby Lasagnom.

Kako su izvijestili iz Hrvatskog društva skladatelja (HDS), hrvatski predstavnik na Eurosongu ove godine došao je u ured HDS ZAMP-a i službeno prijavio svoje umjetničko ime. Tamo su ga informirali i o njegovim autorskim pravima.

''HDS će i ove godine financijski podržati hrvatskog predstavnika na Eurovision Song Contestu. Prilikom potpisivanja ugovora o potpori HDS-a za Eurosong, uspjeh i pobjedu u Malmöu, Marku je osobno, i u ime Društva, poželio i Glavni tajnik Hrvatskog društva skladatelja, Antun Tomislav Šaban. Hvala Marku što je odvojio vrijeme i za potpisivanje tridesetak autograma te za fotografiranje s dijelom zaposlenika, najvećih obožavatelj(ic)a. Sretno!'', napisali su iz HDS-a na društvenim mrežama te podijelili fotografije s glazbenikom.

Sviđa li vam se ime Baby Lasagna?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Baby Lasagna predstavljat će nas početkom svibnja na Eurosongu u Švedskoj, a po eurovizijskim kladionicama apsolutni je favorit za pobjedu te trenutno kotira s visokih 20%.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Uvedena su nova pravila za nadolazeći Eurosong, tiču se glasovanja, ali i privilegiranih pet država!

A proteklog vikenda mogli smo ga vidjeti i na dodjeli Večernjakove ruže te Porinu gdje je bio prezenter.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 9 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 1 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 7 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 4 +25 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 6 Celebrity Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene